Keresztes Ildikó: Terminátorasszony, női mentor - Szily Nóra interjúja

X-Faktor tehetségkutató műsor Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlmozgásos, négyezer arcú - így jellemzi magát Keresztes Ildikó. Az X-Faktor zsűritagját hétfőn Szily Nóra fogja vallatóra önmagáról, hivatásról és arról, hogy milyen manapság túlélni a placcon...  

"Amit a nézők hétről hétre látnak, az a te igazságod? Arra gondolok, hogy olyan intenzíven éled meg... Akartál ennyit mutatni magadból?

Meg se fordult a fejemben, hogy mást mutassak, nem is tudnék más lenni, mint amilyen vagyok. Néha túlmozgásos, a négyezer arcú. Aki iszonyú érzelmi amplitúdókkal él, amiről én mindig beszéltem, de az emberek nem látták, mert nem volt előttük eddig ennyire csak a dalokban, előadásokban. Kívülről egy kemény terminátorasszonynak tűnök, amikor azt hallom vissza, a mentorok közül tőlem félnek legjobban, akkor tudom, hogy ez van és kész. Nehogy azt hidd, hogy tudatosan húztam ilyen páncélt. Tudom, hogy mennyire tyúkszaros a lelkem, abnormálisan érzékeny vagyok, szinte életképtelen a mai világra. Valószínűleg a jóisten akart engem valamilyen szinten kímélni ahhoz képest, amilyen zsákot adott, amit hordanom kell egy életen át. A másik oldalon adta ezt, amilyen így vagyok, és ezzel eleve már egy csomó embert kiszűrök.

Most is szűrsz, hisz megosztó vagy, megítélnek "nagy csomóan". Kimentél a placcra...

Ezt nem gondoltam végig, de egyáltalán nem bánom. Annyi olyan visszajelzést kapok, ami pozitív."

Az interjú folytatását hétfőn olvashatod a Life.hu-n.

Geszti Péter, a popsztár-képző - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101119-geszti-peter.htmlMalek Miklós, Mr. X-Faktor - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101117-malek-miklos-mr-xfaktor-szily-nora-interjuja.htmlDr. Csernus: Belehaltam én is - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101126-csernus-imre-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.