Vastag Csaba: Kitartottam a hülyeség mellett

X-Faktor Vastag Csaba Szily Nóra tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap megnyerte az X-Faktort, hétfőn pedig elmesélte nekünk, hogy milyen árat fizetett a sikerért. Vastag Csabát Szily Nóra fogja vallatóra kedden itt a Life.hu-n.

"Este még nem találtad a szavakat. Ma már azért sikerül?

Tegnap még az volt a baj, hogy túlságosan sok információ volt a fejemben, és nem tudtam őket megfogalmazni. Kellett egyet aludni, de lehet, hogy kell még egyet is. Eleve az is sok, hogy megnyertem ezt a 6 hónapig tartó, hihetetlen sok munkával járó műsort és versenyt. Azt éreztem, hogy életemben először büszke lehetek magamra, hogy az a sok minden, amit belefektettünk, az nem volt hiábavaló. Ez nagyon jó érzés, mert olyan sokszor volt már, hogy dolgoztam a semmiért, és nem jutottam semmire. Én már annyiszor voltam 'majdnem sztár', hogy hihetetlen.

Mindenáron sztár akartál lenni?

Nem a sztárság a lényeg, hanem hogy elismerjék, amit csinálok. 28 éves vagyok, másoknak már családjuk, normális munkájuk van, én meg kitartottam emellett a hülyeség mellett, hogy ezt csinálom. Nagyon jó érzés, hogy azt tudom és merem üzenni a világnak, hogy tartsatok ki! Ezt a pillanatot - amiben most ebben a másodpercben benne vagyok, ezt olyan sokáig vártam - annyira sokfélének képzeltem el, nem tudtam, hogy milyen lesz ..."

Az interjút teljes terjedelmében kedden olvashatod a Life.hu-n!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.