Király L. Norbi: A múltat el kell felejteni - Szily Nóra interjúja

X-Faktor Király L. Norbi Szily Nóra tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokon keresztül egy ország hallgatta ámulva-bámulva a különleges hangú, különös srácot, Király L. Norbit. A múltról, jelenről és a gátlásosságról Szily Nóra faggatja hétfőn az énekest. 

"Olvastam, hogy az apád ellened kampányolt.

Igen. Egy ismerős mondta, akihez bekopogtatott, de nem foglalkozok vele. Ha ez esik neki jól... Ő ilyen. Ezzel nem tudok mit csinálni.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


Fáj?

Nem fáj. Nekem olyan, mintha nem is lett volna. Ha meglátom, nem jönnek elő a régi emlékek. Én tudom, hogy kell hozzáállni. Lezártam magamban.


Kiskamaszkorodtól nem a szüleiddel voltál. Ennyi elmondható. Nem is tudom, mi történik egy gyerekben. Hogy ezt hova teszi.

Mit foglalkozzak vele? Az a múlt. Egyetlenegy dolgot kell az életben megtanulni, mégpedig azt, hogy a múlt az megtörtént. Ha bármit csináltál - ha jót, ha rosszat -, nem kell megbánni, mert nem tudod újracsinálni. Felesleges traktálni magadat, hogy mi lett volna ha... Tök felesleges erőfeszítés ezeken gondolkodni. Most a jelenben élsz, arra törekedjél, hogy most jó legyen, és majd a jövőben is jól csináld. A múltat el kell felejteni. Az volt."

Az interjú folytatását hétfőn olvashatod itt a Life.hu oldalán.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.