Keresztes Ildikó: "Nem vagyok depressziós" - Szily Nóra interjúja

depresszió interjú Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben számos pletyka kelt szárnyra az énekesnő magánéletéről. Utánajártunk, hogy mi az igazság. Az interjút teljes terjedelmében április 23-án, hétfőn olvashatod a Life.hu-n.

"Vajon miért jó, hogy a fájdalmon kezdtek el csámcsogni?

Nem tudom. Talán mert egy negatív nép vagyunk. Szerintem az embereknek inkább valami pozitívumot kellene üzenni. Lehet, hogy valakit megnyugtat, ha kiderül, hogy egy ismert embernek is vannak problémái, és ő is küszködik bizonyos dolgokkal? Én nem hiszem, hogy a rossz dolgokból lehet építkezni. Persze szoktam mondani a mentoráltjaimnak is, hogy a kudarcból néha többet lehet tanulni, mint a sikerből, na de hát van egy határ! Lassan én is azt a képet kezdem látni magamról, miközben sikeres vagyok, egyre több munkám van, egyre több helyre hívnak. Ez a valóság, és van az imidzs, amit kreáltak, hogy lecsúsztam. Ja, még azt is olvastam, hogy ki kellett költöznöm a luxusvillából, és valahol egy 30 négyzetméteres lakásban élek a város peremén. Jelentem: nem költöztem sehová, nem feküdtem pszichiátriai klinikán, nem vagyok depressziós, nem vagyok magam alatt, jól vagyok, csinálom a dolgomat.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

És a 'fájdalom ráncainak kivasalása'? Nevezetesen hogy plasztikáztattad magad?

Sosem voltam ráncosodó alkat. Nyilván telnek az évek fölöttem is, de nem vasaltattam ki semmit - maximum a ruhámat! De ez is olyan téma, mint a depresszióm. Valaki most olvasta, hogy 10 évvel ezelőtt megírták rólam, és most előszedték, mintha aktuális lenne. Ezzel a szépségklinikával is két éve vagyok kapcsolatban, mint ahogy sok más céggel is. Ott van a logójuk a lemezemen, a honlapomon. Az arcomon látszik, hogy nincs kivasalva, az orrom nincs felvarrva a homlokomra, a mellem a vállamra - össze kell hasonlítani a képeimet az elmúlt húsz évben, és látni lehet a valóságot. Életemben nem vagdostattam föl semmit magamon. Nem azért, mert elítélem! Ha úgy fogom megítélni, hogy szükség lenne rá, jólesne, akkor megteszem, de jelen pillanatig még semmit nem varrtak följebb, mint ahol volt, de elborzaszt, hogy egy privát ügy kapcsán meddig mennek el. Hihetetlen!"

Az interjút teljes terjedelmében április 23-án, hétfőn olvashatod itt a Life.hu-n!



Puzsér Róbert: "Én egy őrkutya vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120405-puzser-robert-en-egy-orkutya-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlLilu és Ördög Nóri: "Egyszerűen jó együtt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120401-lilu-es-nori-egyszeruen-jo-egyutt-szily-nora-interjuja.htmlTilla: "Még nincs itt az idő a csendre" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120323-tilla-meg-nincs-itt-az-ido-a-csendre-szily.htmlPokorny Lia: "Azt éreztem, hogy megfulladok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120316-pokorny-lia-azt-ereztem-hogy-megfulladok-szily-nora-interjuja.htmlÁkos: "Belül 16 vagyok most is" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110409-akos-magamnak-is-sok-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlHernádi Juci: "Fordítva vagyok bekötve" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120310-hernadi-judit-forditva-vagyok-bekotve-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.