A függőség - lehet alkohol vagy kábítószer - a legszörnyűbb dolog, ami egy emberrel történhet - gondolta Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Egy ismert magyar celeblány, aki madame is volt, mesélte, hogy ha nem kerül börtönbe, még mindig gyógyszerfüggő lenne, vagy már nem is élne, olyan dózisban szedte azt a bizonyos szorongásoldó gyógyszert. Volt úgy, hogy napi tíz-tizenkét szemet is beszedett, és gyakorlatilag észre sem vette a mennyiséget, csak kapkodta magába mértéktelenül.

"Ez elég szörnyű mennyiség, egy-egy ilyen hiperdózis után az ember élete csak a gyógyszer körül forog. Mert ha nincs, akkor rosszul vagy, szédülsz, remeg a kezed, borzasztó. Azonnal pánikba estem, ha már csak egy doboz maradt a fiókban. Egy ilyen üvegcsében száz szem van. Mégsem indulsz el úgy otthonról, hogy ne ellenőriznéd, a táskádban van-e elég gyógyszer. Őrület" - mondogatta.

"Sajnálom a drogosokat és az alkoholistákat is. Én is tudom, milyen szer nélkül létezni" - gondolta Szofi, aki soha nem kábítószerezett. Józanul élte végig a sok szennyet, amiben része volt.

Forrás: Thinkstock

Egy ismert magyar férfisztár jó ideje járt hozzá. A férfi a kokain, az alkohol és a durva szex híve volt. Szofinak az agyára ment, hogy a férfi folyamatosan szívott, de csak úgy volt képes a szexre. Egyszer megkérdezte tőle, miért kellenek a tudatmódosítók, s ő ennyit felelt: a túléléshez.

“Mérhetetlenül unom az életemet” - tette hozzá, majd vadul, szinte magánkívül volt együtt Szofival, aki összeszorított foggal tűrte a férfi elementáris erejű ökleléseit és hörgéseit.

Aztán a férfi bajba került, és egy ideig nem járt a lányhoz. Szofi egy partin találkozott vele újra. "Megváltoztam, vége a vad időknek" – mondta a férfi, majd mosolyogva továbbállt.

Szofi megvonta a vállát. Egy hét múlva egy másik prostitól hallotta, hogy a férfi egy vidéki vadászházban tartott orgiát és kis híján túladagolta magának a kokaint. Szofi elmosolyodott, mert az örök érvényű igazság jutott eszébe: az emberek nem változnak. Sőt, csak egyre rosszabbak lesznek.