Mitől romantikus az a pillanat, amikor a nőnek átszakítják a szűzhártyáját, vérzik, és mivel tapasztalatlan, még fogalma sincs arról, hogyan kell igazán élvezni a szexet? - gondolta Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

A férfi behatol, pár lökés, majd kiárad… Már a szüzesség elvesztése is egyszerű nyálkahártya-csiszolás, semmi több. S tapasztalataim szerint a férfiaknak később sem jelent sokkal többet a szex egyszerű nyálkahártya-csiszolásnál és egy nyirkos kilövellésnél.

Azt mondják, hogy a férfiakat a gyomruknál lehet megfogni. Lehet benne valami. Csak épp nem úgy, ahogy a nők gondolják. A férfiak, mint egy óriási, mindig éhező gyomor, mohón felfalják az étket, vagyis a nőket. Majd ha eltelnek, egyszerűen kiokádják őket… Miért is tennének másként? A mai nők olyan könnyen adják magukat, hogy a férfiaknak vadászni sem kell rájuk… Ez egy teljesen más generáció, mint ami régen volt. Felemelik a puskájukat, és a nők ahelyett, hogy kicsit kéretnék magukat, hagynák, hogy vadásszanak rájuk, inkább odafekszenek a küszöbükre és kérik, szinte kikövetelik, hogy vadásszák le, lőjék le, alázzák meg őket… Aztán persze sírnak-rínak, és nem értik, miért nem vették őket komolyan… Kérdem én, hogyan lehet komolyan venni azokat a nőket, akik mindent hagynak?

Forrás: Thinkstock

Egyik ismert sportolónk hosszú esztendők óta hajtja a szép nőket, dacára annak, hogy már abban a korban van, hogy meg kellene állapodnia… A férfi mégis hajtja a nőket, és előszeretettel kábítószerezett is. Szofi sosem értette, hogy miért jár hozzá, hiszen a férfi sosem talált kielégülést a szexben.

Egyszer meg is kérdezte a férfit arról, hogy miért fizet egyáltalán folyamatosan különböző nőknek…
- Mert reménykedem, hátha egyszer egy nő csalódást okoz.
- Milyen értelemben?
- Hogy egyszer nem ér rá vagy visszautasít. Végtelenül unalmas minden nő. Én nekik köszönhetem, hogy aszexuális lettem.
- Na és miért?
- Mert olyan sokan odadobták magukat, annyira nem volt kihívás, hogy már képtelen vagyok élvezni a szexet. Engem a nők tettek impotenssé. Azzal, hogy mindegyiküket megkaphattam.