Sztankay Ádám párkapcsolat szex férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeretkezés jó mindenre. Mit nekünk szerelmi bánat, időszakos depi, munkahelyi és családi zűrök, egy szexi légyottal minden problémát azonnal lehet orvosolni. Már akinek. Sztankay Ádám elárulja, hogy miért nem kell fűvel-fával lefeküdni.  

Ezt írja a cuccról a Bakos-féle Idegen szavak és kifejezések szótára is. Nézz csak utána, pláne, ha te is abba a kategóriába tartozol, ahol azok vannak, akik lábon hordják az agyhalált. Tudod, amikor kukkot nem értesz abból, amit körülötted dumálnak, ha a téma centikre távolodik a lét- és fajfenntartás szimplább megközelítéseitől.

De azért ne aggódj, sok oka lehet: kenheted a szüleidre, a környezetedre, satöbbi. És fel ne add az olvasást! Szexről is mindjárt lesz szó, azt akkor is imádod, ha nem érted a lényeget. A Bakosba meg tényleg lapozz bele, kölcsönadja az értelmesebb szomszéd, akkor elmondhatod, hogy könyv is volt már idén a kezedben.

Bocs, hogy előre vettem a hendikepes halmazt. Az a nagy szívem. Szóval, tényleg az van, hogy többségi nézőpontból rendellenesnek látszom a mániámmal: nem kell fűvel-fával lefeküdni. A dolog meg attól lesz közhasznú, hogy közben csak ajánlok valamit azoknak, akik miközben fűvel-fával szexelnek, valamiért megoldatlannak érzik párkapcsolati problémáikat.

Nem is lököm mindig hiába, akadt lángész, aki eljutott a felismerésig: lehet összefüggés zárt rendszert feltételező párkapcsolatának problémái és széles spektrumban folytatott szeretkezései között.

És hagyjuk is a hablatyolást a nyitott kapcsolatról. Mert arról például a "Nemi élet zavarai" című alapvetésben lehet alaposabb információkat találni. Amely kötet, ugye, címe szerint sem zavarmentes koncepciókat tárgyal.


Thinkstock
Thinkstock

Amúgy nem kérdés, hogy a szex körüli ügyek állati fontosak. Az idei pécsi színházi találkozón például már közhasznú perverzként is figyelgettem a darabokat. És úgy figyelgetve, egyet nem láttam, amelyik ne hozta volna összefüggésbe - legalább közvetve - az emberiség súlyosabb gondjainak bármelyikét - keletkezésüket illetően - a genitáliákból kiinduló impulzusokra adott téves reakciókkal. Nézzük még egyszer, mit jelent az előző mondat.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Thinkstock
Thinkstock

Komoly, átfogó felmérés alapján készült a statisztika, amely kimutatja, hogy egyes népeknél mekkora a hajlandóság az élethosszig tartó tanulásra. Ez a szám az osztrákoknál - hasonlóan más nyugat-európai országokhoz - nyolcvan százalék körül van. A történelmében hozzánk hasonlóan a szokottnál kisé hendikepesebb szlovákoknál hatvan százalék. Nálunk nem több mint tizenkettő.

Máshonnan nézve: a magyarok nyolcvannyolc százaléka vonatkozó iskoláit elvégezve nem mélyed el többé komolyabban semmiben. Legyen az szociológia, literatúra, politika. Vagy akár a szexualitással kapcsolatos hasznosítható tudás. Tehát egy izmos többség lényegében szarik minden új információra. Mindettől viszont annak, akinek van némi gógyija, lesz egy kis görcs a gyomrában.

Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.