Ha minden kívánság szó szerint teljesülne: gombával töltött paradicsom

paradicsom Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják Péterfi Attila UFF-videó Péterfi-Nagy Évi Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.

A fiúk rohannak, ráadásul a koncert helyszínén vacsival várják őket, de azért egy könnyű előételre már most is éhesek. Kicsit kevésnek is találják, amit kapnak, de mi komolyan vettük, hogy ez csupán előétel lesz...

Gombával töltött paradicsom - előétel

Hozzávalók 4 főre

8 db paradicsom (mi csak 5 db-ot találtunk a hűtőben)
250 g gomba
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

bors
oregánó
bazsalikom
petrezselyem
100 g sajt
olívaolaj

Elkészítési idő: 35-40 perc

A paradicsomokat megmossuk, levágjuk a tetejénél, és kikaparjuk a belsejüket. A gombák kalapját használjuk, azokat megmossuk, felszeleteljük. A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felkockázzuk. Ezt olajon megpirítjuk, jön rá a felszeletelt gomba. A fokhagymát rányomjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal és petrezselyemmel. Végül a paradicsomok belsejét is beleöntjük. Összeforraljuk. A paradicsomokat kiolajozott jénaiba tesszük. Beleöntjük a tölteléket, sajtot reszelünk rá, visszatesszük a tetejüket. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

A gomba magas fehérjetartalma miatt remek húspótló étel. Csak folyóvízben öblítsd át, nem szabad sokáig áztatni, különben túl sok vizet szív magába.
Padlizsánkrém és Pély Barnáék nagy lebukásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140319-unokaink-is-fozni-fogjak-padlizsankrem-lebukassal.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFF--Majdnem üres a hűtő? Dorinának és Évinek ez nem jelent akadályt!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140312-unokaink-is-fozni-fogjak-a-cukkini-porkolt-nokedlivel-receptjet-mutatjak-be-uff-video.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFFOrigoUFF-videó: Akcióba lendül Dorina és Évihttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140305-unokaink-is-fozni-fogjak-a-rakott-krumpli-receptjet-mutatjak-be-uff-video.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.