Unokáink is főzni fogják! Másnaposok mennyei mannája az erdélyi csorbaleves

káposzta Unokáink is főzni fogják csorbaleves UFF-videó UFF-blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!

Az erdélyiek egyik nagy büszkesége a csorbaleves - csakhogy ahány embert megkérdeztünk, mind másképp készítette. Tipikus esete annak, hogy ahány ház, annyi szokás. Kis tanácstalanság után végül arra jutottunk, hogy elkészítjük a saját, egyszerű változatunkat. Íme, a végeredmény!:-)

Hozzávalók:

500 g sertéscomb
150 g füstölt sonka
1 kg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 csokor petrezselyem
1 csokor zellerzöld
200 g tejföl

bors
pirospaprika
lestyán
olaj

Az elkészítés pontos folyamatát a videóban mutatjuk meg, amely a képre kattintva indul el.

Gondold újra a pogácsát - próbáld ki sütőtökkel!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141121-unokaink-is-fozni-fogjak-sutotokos-pogacsa-tokmaggal.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: készíts velük sütőtökös pogácsát!UFF--Így filéz egy profi - csirkemellsalátát készítünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141119-unokaink-is-fozni-fogjak-profi-filezest-es-keshasznalatot-ismerjuk-meg-es-a-csirkemell-salata.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: sütőtökkel töltött sertéssült barnarizzselhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141112-unokaink-is-fozni-fogjak-sutotokkel-toltott-sertessult-barnarizzsel.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.