Házassági évfordulójukon nyújtotta be a válási papírokat a színész

sztárpár David Arquette válás Courtney Cox szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletesen időzített David Arquette, hiszen pontosan a házassági évfordulójuk napján adta be a válási papírokat. Szép ajándék ez Courteney Coxnak.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A pár már 2010 októberében bejelentette a válást. A 40 éves férj a most benyújtott papírokban állítólag "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozik, és közösen megosztott szülői felügyeletet szeretne 13 éves lányuk, Coco felett. Nincs szó eltartási díjakról, és arról sem, hogy hogyan osztják fel közös vagyonukat. Arquette ráadásul nem is bérel ügyvédet, saját magát kívánja képviselni a tárgyalásokon.

A 20 hónapja külön élő pár jóban van. "Valószínűleg sokkal jobb így a kapcsolatunk, mintha együtt élnénk" - nyilatkozta Courteney Cox. A férfi a szakítás óta viharos kapcsolatba kezdett egy riporternővel, azonban a Jóbarátok sztárja nem pasizik, állítása szerint azért, mert nem szeret kimozdulni.

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.