Kate Moss durván lerészegedett egy buli után

Kate Moss modell bulizás alkohol részeg London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Kate Moss sosem tér jó útra - alig egy évvel az esküvője után ismét szörnyű formában van.

A szupermodell Nick Grimshaw születésnapi összejövetelére látogatott el, de a buliból igencsak szörnyű állapotban távozott. A róla készült képet itt nézheted meg. A modell mostanában nem bír magával, és visszatért régi életéhez, mely nagyrészt a bulizásról és a lerészegedésről szólt. Vajon mit szól ehhez férje vagy az a számtalan márka, akik reklámarcnak kérték fel Kate-et?

AFP
AFP

A bulira egyébként Harry herceg is hivatalos volt, de a jelenlévők szerint senki sem érezte kínosan magát a kékvérű herceg előtt.

Sztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.htmlBízik kisfia gyógyulásában a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-pintacsi-viki-enekesno-gyereke-pintacsi-viktor-leukemias.htmlElőször mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.