Bereczki Zoltán Szinetár Dóra előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félve állt fel a színpadra a válásuk bejelentése utáni első duettkoncertjén a Szinetár-Bereczki házaspár.

Zavartan lépett vasárnap este Rácalmás közönsége elé a válófélben lévő Szinetár-Bereczki házaspár, a válás bejelentése óta ugyanis most léptek először együtt színpadra. Valószínűleg ők lepődtek meg a legjobban, hogy a nézőket egyáltalán nem érdekelte a válásuk, és még élvezték is a pikáns helyzetet. Az első tíz perc ugyanis kissé zavartan telt, de aztán Bereczki elképesztő poéngyártásba kezdett, és az egész műsort elvitte a hátán, végül már ők maguk is jókat nevettek. A nézők imádták Zoli beszólásait, így lehet, hogy sikeresebbek lesznek most, mint szakításuk előtt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Bereczki az előadás alatt úgy feloldódott, hogy a sajtó munkatársainak is többször üzent. Kifejtette, hogy látja maga előtt a következő címlapot, de ha lehet, tüntessék el fényképeiről az izzadságfoltjait - írja a Bors.

A pár negyvenperces műsora alig tartalmazott szerelmes dalokat, inkább jól ismert popslágerekkel szórakoztatták a rajongókat, majd az előadás végén olyan gyorsan távoztak, ahogy érkeztek.

A színész páros két héttel ezelőtt hozta nyilvánosságra a válást, azóta több pletyka is szárnyra kelt, például, hogy már mindkettőjüknek van új partnere.

Bereczki már kapcsolatuk elején más nőnél kereste a boldogságothttp://www.life.hu/szeress/20120817-bereczki-zoltan-szinmuvesz-megcsalta-parjat-szinetar-dorat-mar-a-hazassag.htmlSztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.htmlHónapokig színlelt Szinetár és Bereczkihttp://www.life.hu/szeress/20120812-honapokig-szinlelt-boldogsagot-bereczki-zoltan-es-szinetar-dora-szineszno.htmlEzért válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120811-ezert-valik-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.htmlVége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.