Elhunyt William Windom amerikai színész

Dallas Petrocelli William Windom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaliforniában, Woodacre-i otthonában hunyt el a nyolcvannyolc éves színész.

Felesége, Patricia Tunder szerint férjének korábban szívpanaszai voltak. A színész 1970-ben kapta meg az Emmy-díjat a My World and Welcome to It című sorozatban nyújtott alakításáért. Szerepelt olyan világhírű sorozatokban, mint a Petrocelli és a San Francisco utcáin, de szerepet kapott a Dallasban és a Star Trek-ben is.

startrek.com
startrek.com

Tökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.htmlÖngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.htmlKristen Stewart mély depresszióban van és alig eszikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-kristen-stewart-az-alkonyat-szinesznoje-mely-depresszioban-van-szakitasa-utan.htmlMeztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-szereti-meztelen-testet-mutogatni-es-fotozni-az-rtl-klub-sztarja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.