a nap cikke csillagjegy horoszkóp foglalkozás munka ezotéria karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben tanulunk, állást vagy éppen munkatársat keresünk, karriert építünk-szépítünk: a pályaválasztás és pályamódosítás kérdései ilyenkor a legégetőbbek. Pályaválasztó horoszkópunkból megtudhatod, milyen munka tenne téged boldoggá.

A horoszkópképletben az MC tengely jelzi, hogy mely szakmában érhet el sikereket - milyen területen teljesedhet ki - a szülött, de a napjegy, mint a személyiség magja is meghatározó lehet az érdeklődési körre, a szakmai képességekre, vagy éppen a munkamorálra nézve.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Bár a horoszkópelemzésen alapuló HR és pályaválasztási tanácsadás nálunk nem különösebben elterjedt, sok hasznos fogódzót nyújthat erőforrásaink feltérképezéséhez az asztrológia. Lássuk, miben jeleskednek az egyes jegyek a munka világában!

Kos


Bika


Ikrek


Rák


Oroszlán


Szűz


Mérleg


Skorpió


Nyilas


Bak


Vízöntő


Halak



Life-mágia: Rózsabűbáj az igaz szerelemérthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130911-lifemagia-rozsabubaj-az-igaz-szerelemert.htmlVálassz egy gyümölcsöt, megmondjuk ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/20130910-valassz-egy-gyumolcsot-megmondjuk-ki-vagy.htmlEgészségedről is árulkodik az arcodhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130909-egeszsegrol-szemlyisegrol-jovorol-is-arulkodik-az-arc-kinai-arckaraktermisztika.htmlÖsszebújás és vad ágytorna - Őszi szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130903-ezoteria-es-csillagjegy-oszi-szexhoroszkop.htmlPálmalevél mondja meg a jövődhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130906-laar-andras-palmalevelekbol-tudta-meg-a-halala-idopontjat.htmlPinokkió-szindróma: így hat ránk a hazugsághttp://www.life.hu/tested-lelked/20130903-pinocchioszindroma-igy-hat-rank-a-hazugsag-a-fullentes.htmlSzerencsétlen lottónyertesekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130902-szerencsetlen-lottonyertesek-elherdalt-vagyonok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.