csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók körül vibrál a levegő, a Rákokra pedig már nagyon ráférne a pihenés augusztusban.
Kos

Vagány programtipp: Ha szereted a zenét, akkor augusztus 2-4. között Székesfehérváron a helyed a Zenei Napokon.

Bika

Vagány programtipp: Ne felejtsd el, hogy a Művészetek Völgye augusztus 5-ig vár rád is Kapolcson!

Ikrek

Vagány programtipp: Ha szereted a halat, a gasztronómiai fesztiválokat, akkor jó programnak ígérkezik augusztus 3-5. között a Szarvasi Horgász és Halas Napok.

Rák

Vagány programtipp: Irány a Balaton! Ha már úgyis ott vagy, akkor ne felejtsd el megnézni a Siófoki Sajt, Bor és Jazz Fesztivált augusztus 3-11. között.

Oroszlán

Vagány programtipp: Soha még nem gyűlt össze annyi jó program a Jászberényi Csángó Fesztiválon, mint idén. Augusztus 8-12. között fergeteges programkavalkád vár.

Szűz

Vagány programtipp: Érdekel, hogyan éltek és élnek a betyárok? Akkor irány Kondoros, augusztus 18-19-én.

Mérleg

Vagány programtipp: Mint minden évben, idén is lesz a Hortobágyon Hídi vásár. Augusztus 17-20. között ott a helyed!

Skorpió

Vagány programtipp: Rendületlenül tart a Budapesti Nyári Fesztivál. Színház, szabadtéri előadások, koncertek, komolyzenei témák váltogatják egymást.

Nyilas

Vagány programtipp: Balaton, Tihany és egy kis kultúra. A Tihanyi Szabadtéri Játékok egész augusztusban csodás előadásokkal vár téged.

Bak

Vagány programtipp: Már a neve is izgalmas, Ördögkatlan Fesztivál. Összművészeti fesztivál augusztus 2-5. között Palkonyán és környékén.

Vízöntő

Vagány programtipp: Napsütés, bor és fürdőzés? Akkor irány az Orfűi Bor- és Fürdőfesztivál augusztus 4-5-én.

Halak

Vagány programtipp: Naná, hogy idén is lesz Sziget. Nagybetűvel! Augusztus 6-13. között garantált a napi 24 órás szórakozás.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Horoszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlHoroszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.