asztrológia csillagok jóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok kifejezetten feszültek lehetnek a hónap elején, a Rákoknak pedig a december nehézségeket és sok plusz munkát hozhat majd. Neked mit ígér a Life.hu decemberi horoszkópja?

Kos

Vagány programtipp: Naná, hogy a karácsonyi vásár lesz a legjobb program. Ki ne hagyd! Most imádni fogod a tömeget!

Bika

Vagány programtipp: Attól, hogy elavultnak tűnik Luca széket készíteni, vagy gombócot főzni, és férjet jósolni magadnak, azért még kipróbálhatod!

Ikrek

Vagány programtipp: Érdekelnek a virágok és a fazekasság? E kettőt ötvözi a XXVI. Flora Virágfesztivál és X. Keceli Fazekas Kiállítás december 7-9. között. Ott a helyed!

Rák

Vagány programtipp: Minden adventi hétvégén programkavalkád vár Zalakaroson. S ha napközben megvolt a buli, jöhet az éjjeli fürdőzés!

Oroszlán

Vagány programtipp: Mikor jártál Szegeden? Netán odavalósi vagy? Akár így, akár úgy, a Dóm-téri advent kihagyhatatlan! Megér egy hétvégét ott tölteni!

Szűz

Vagány programtipp: A forralt bor lehet december kulcsszava a hideg ellen! Badacsonytördemicen december 8-án még versenyt is szerveznek. Csatlakozol?

Mérleg

Vagány programtipp: Melegebb éghajlatra vágysz? Ha van rá lehetőséged, foglalj szállást szilveszterre Marokkóban! Ha maradsz, öltöztesd nyári színekbe a lakást!

Skorpió

Vagány programtipp: Adventi Bolhapiac lesz a Millenárison december 5-én és 6-án. Neked is biztos akad pár dolgod, amit eladnál vagy elcserélnél, nem?

Nyilas

Vagány programtipp: Bécs, Pozsony, Kassa, ha megnéznéd a szomszédok karácsonyi kirakodó vásárait, ne feledd, hogy egyik város sincs messze!

Bak

Vagány programtipp: Mit szólnál egy Ákos lemezbemutató koncerthez? Ne feledd a dátumot: Budapest Sportaréna, 2012. december 15.

Vízöntő

Vagány programtipp: Most figyelj, és ne mondj azonnal nemet! Verdi Álarcosbál premier lesz december 8-án a MÜPA-ban. Hmm?

Halak

Vagány programtipp: Naná, hogy neked már a szilveszteri bulin jár az eszed! Akkor irány a debreceni utcabál, de szállást Hajdúszoboszlón foglalj, hogy 1-jén a gyógyvíz feltöltsön energiával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.