A szinglik fajtái: te melyik csoportba tartozol?

önismeret szingli párkapcsolat szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingliség nem csupán azt jelenti, hogy egyedül vagy, arról is szólhat, hogy épp pasit keresel. Esélyeidet a párkeresési módszerek jelentősen meghatározhatják, lássuk, vajon te melyik csoportba tartozol?

Thinkstock
Thinkstock

A pechmadár

Lerí rólad a szerencsétlenség, semmi sem sikerül elsőre, egyszerűen vonzod a bajt és szeretnéd, ha egy pasi végre megmentene? Bánatos őzikeszemeid talán részvétet keltenek egy kis időre, ám ne feledd, a negatív kisugárzás másokra is hatással van, ami hosszú távon ahhoz vezethet, hogy senki sem akar majd a társaságodban lenni, és minden pasi fejvesztve menekülnek előled.

A görcsös

A környezetedben mindenkinek van valakije, ha szerelmes párokat látsz, könnybe lábad a szemed és képtelen vagy elszakadni attól az érzéstől, hogy mielőbb pasit kell találnod? Ha úgy érzed, már nem tudod lazán venni a dolgokat, vegyél egy nagy levegőt és nyugodj meg, hisz a görcsös igyekezet mindenkit elriaszt. Még ha olykor nehéz is, próbáld meg jól érezni magad a bőrödben, ne akarj tudatosan pasizni, így könnyebben rád találhat a várva várt szerelem.

A naiva

Még mindig hiszel a mesékben és arra vársz, hogy betoppanjon a herceg, aki egész életében csak téged keresett? Tökéletes pasi nincs, csak jó párkapcsolat, ám ehhez készen kell állnod a kompromisszumkötésre. Ne várj első látásra szerelmet, és ideje az álmodozást is reálisabb elképzelésekre cserélned, ezért járj olyan helyekre, ahol valódi férfiak nyüzsögnek.

A családbarát

Ha mindig azokkal a barátnőkkel lógsz, akik már férjhez mentek és társaságod jellemzően családosokból áll, ne csodálkozz, ha fürdetés után neked is fellövik a pizsamát. Szép dolog, ha szívesen vigyázol a gyerekekre, ám ha pasizni akarsz, próbálj meg kiszakadni ebből a közegből, és olyan barátokra is szert tenni, akikkel együtt fedezhetitek fel a legizgalmasabb helyeket.

A partikirálynő

Úgy gondolod, hogy pasizni csak szórakozóhelyen lehet, nélküled nem létezhet nyitóbuli és a pincérek kérés nélkül eléd tolják az italodat, sajnálkozó pillantások kereszttüzében?

Thinkstock
Thinkstock

Ha az éjszaka császára vagy és alkoholmámorban úszva ismerkedsz, a pasik se vesznek komolyan, arról nem beszélve, hogy többségük nem azért megy bulizni, hogy feleséget keressen. Találj az ismerkedésre színvonalasabb programokat, ahol nem üvölt a zene, nem részeg mindenki, így beszélgetés közben jobban meg tudod a másik embert ismerni.

A sebzett lélek

Szinte alig telt el pár hónap a szakítás óta, máris új pasit akarsz? A csalódottság miatt nem valószínű, hogy ismét közel kerülhet hozzád valaki, és még ott élhet benned a múlt emléke, amit nem engedtél el. Senkit se használj búfelejtésre vagy bizonyításra, inkább adj időt magadnak a régi kapcsolat feldolgozására. Legyél nyitott az újra és flörtölj, ami helyreállítja az önbizalmadat és segít begyógyítani a fájó sebeket.

A stratéga

A párkeresés számodra egy megoldandó feladat, a pasikat ár-érték arányban teszteled, s rögtön mérleget vonsz, hogy kivel lenne érdemes. Ne feledd, hogy ami a munkában sikerhez vezet, nem alkalmazható a párkapcsolatokat illetően. A szerelem általában irracionális és a vonzalom két ember között úgysem észérvek mentén alakul ki.

A szexbarát

Úgy gondolod, hogy az egyéjszakás kalandoknál sokkal jobb egy szexen alapuló barátság, és nem érted, miért lenne baj, ha a haveroddal nem csupán beszélgettek? Amíg nem vagy képes tartós elköteleződésre, és az alkalmi szex mindkettőtök számára kielégítő, addig e különös viszony működőképes lehet, ám ha elkényelmesedsz a kapcsolatban, lemaradhatsz arról, aki teljes értékű társad lehetne.

A karmikus

Folyton a horoszkóp rovatokat bújod, bérleted van a jósnőhöz, és titokban mágiázol, hogy bevonzd a nagy Ő-t. Biztos vagy benne, hogy erős, láthatatlan szál köt össze álmaid pasijával, és sorsodat az égiek írják helyetted. Az asztrológia böngészése helyett lépj a tettek mezére, legyenek világos céljaid, élj a kínálkozó lehetőségekkel és irányítsd te a saját életedet.

Thinkstock
Thinkstock

A laza

Cseppet sem vagy berezelve attól, hogy szingli vagy, és igazából nem is keresel pasit, csak megéled a pillanatokat. Úgy gondolod, hogy sokkal jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, oda mész, ahova akarsz, bárkivel ismerkedhetsz és szingliként számtalan lehetőséged nyílik arra, hogy élvezhesd az életet. Légy egy kicsit óvatosabb, mert a túlzott lazaság könnyen átcsaphat felszínességbe, és ha valaki komolyabb terveket fűzne hozzád, könnyen félreértelmezheti a viselkedésedet.

A hálófüggő

Az internet az életed. Lelkesen böngészed az új tagokat és minden levélnél felpislákol benned a remény, hogy most rátaláltál a nagy Ő-re. A netes társkeresés ugyan jó lehetőség, ám ha a virtuális világban izolálódsz, egy idő után úgy érezheted, hogy kifogytál a mondanivalóból és semmi kedved nem lesz újra találkozni valakivel. A sorozatos kudarcok helyett ismerkedj élőben, ne feszülj rá a pasivadászatra, és pozitívabb kisugárzásod vonzó lesz a másik számára.

A megrögzött

Független és magabiztos szingliként nem akarsz gatyákat vasalni vagy egész este főzőcskézni, inkább bulizol a csajokkal, két végén égeted a gyertyát és elhiszed, hogy így menő az élet. Ha racionális érveket gyártasz az egyedülléthez, arra utalhat, hogy nem vagy képes tartós kapcsolatot kialakítani és miközben élvezed a függetlenséget, az esélyesek úgy haladhatnak el melletted, hogy talán észre sem veszed.

Boszorkányok márpedig léteznek!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110516-boszorkanyok-marpedig-leteznek.htmlMájusi virágmisztikahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110513-majusi-viragmisztika.htmlTe is mindig mellényúlsz? A jó párválasztáshoz önismeret kell!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110511-te-is-mindig-mellenyulsz-a-jo-parvalasztashoz-onismeret-kell.htmlSúlyos gondok vannak Brad és Angelina kislányával?http://www.life.hu/tested-lelked/20110511-brad-es-angelina-gyermeke-shiloh-tulsagosan-fius.html16 év barátság után tudták meg, hogy testvérekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110511-16-ev-baratsag-utan-tudtak-meg-hogy-testverek.htmlÍgy lehetsz te is milliomos fitneszedző!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110510-igy-lehetsz-te-is-milliomos-fitneszedzo.htmlKultikus túra a Földön - Tarts velünk!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110427-a-fold-kultikus-helyei-a-fold-csakrai.htmlMiért félünk a számoktól? - A babonák történetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110509-miert-felunk-a-szamoktol-a-babonak-tortenete.htmlA lélek nyomai - miről vallanak a kezek?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110504-a-lelek-nyomai-mirol-vallanak-a-kezek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.