fashion week kalóz kalóz-szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt hiszed, hogy következő divatőrületet a farsangi szezon bulijaira ajánljuk, tévedtél! Ez a kalózok ihlette legújabb trend ugyanis a mindennapi életben is hordható, feltéve, ha elég bevállalós vagy.

Eleinte csak a divattervezők bizarr kreációi, majd a bevállalós celebek ruhatárába lopakodott be, most azonban a kalózszem gyakorlatilag olyan kiegészítőnek számít, mint egy hajpánt vagy egy kalap. Egyébként van jó oldala is, ha jobban belegondolunk: a reggeli rohanásban elég, ha csak az egyik szemedet fested ki.

www.designscene.net
www.designscene.net

Vanessa Paradis, Johnny Depp felesége, a híres Chanel-modell is követi a trendet, egy címlapfotón például egy stílusos fekete rózsa szemfedőt visel.
Persze Rihanna, Lady Gaga, Leona Lewis és Perez Hilton is beújítottak egy kalózos szempántra, sőt az idősebb korosztályból Madonna és Heidi Klum is megjelentek már benne.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.