fashion week divathetek New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutató bemutató hátán - február közepén rendezték a New York-i divathetet, ahol a legnagyobb tervezők vonultatták fel a 2014-es őszi-téli kollekciókat. Az eseményen számos divatmániás világsztár is megjelent, és a bemutatott ruhákból is találtunk jó párat, amikért repes a szívünk. 

David Beckham az összes gyermekével vett részt az eseményen, de rajta kívül még több tucat világsztár foglalt helyet az első sorokban, hogy megtudják, mivel rukkoltak elő a tervezők idén őszre. Olyan divatmániás filmcsillagok, mint Blake Lively vagy Diane Kruger mellett természetesen megjelent a Vogue nagyasszonya, Anna Wintour is. A hírességek ilyenkor igyekeznek a legjobb formájukat hozni, és divatosabbnál divatosabb göncökben lesik a trendeket.

/1402/Szt_r2014214125550

Bár mi még itthon inkább a lenge nyári ruhák és shortok idejét várjuk, azért arra is kíváncsiak voltunk, hogy a New Yorkban bemutatott ruhák alapján mi lesz a divat idén ősszel. Merész fazonokban, izgalmas színekben nem lesz hiány: az extramagasan felsliccelt ruhák még mindig ott vannak a palettán, csakúgy, mint a látványos, feltűnő, puffos szoknyák. A szőrme hódítása még mindig tart, sőt: alig van tervező, aki legalább egy szőrmesapkát vagy sálat ne adott volna a modelljeire. A szőrme, a selyem, a bőr és a csipke kombinálásából pedig igen klassz dolgok születtek. A színekben is gyönyörködhetünk: az arannyal megbolondított mustársárga mellett a bordó és a piros árnyalatai hódítanak, az abszolút trendszín azonban a szürke lesz.

/1402/Sz_rm2014214131019

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.