Sminkelj, mint egy hollywoodi díva!

díva smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
E havi újdonság-összefoglalónkat két dolog ihlette: a magyar dizájn és a maradéktalan szépség, a tökéletes bőrtől egészen a jól ápolt körmökig. Megoldást kínálunk a csúnya bőrproblémákra, a töredezett körmökre, sőt, még kötött meleg holmik is várnak rátok, méghozzá hihetetlenül tehetséges magyar dizájnerek műhelyeiből. Kíváncsiak vagytok? Kezdjük!

Ren Clearcalm 3 rendszer pattanásos bőrre

Milyen csodás lenne, ha a rút pattanások és mitesszerek a kamaszkori lázadás végeztével, a bizarr öltözködési szokásokkal együtt távoznának az életünkből, de sajnos ez nem így van. A felnőttkori pattanásokkal nem könnyű megküzdeni, hiszen a termékek többsége túlságosan kiszáríthatja a bőrt, így elérjük, ami minden kozmetikus rémálma: a felső bőrréteg csontszáraz, az alsóbb hámban viszont túltermelődik a zsír. A Ren legújabb termékcsaládja ezekre a megoldhatatlannak tűnő problémákra ad megoldást. Választhatunk agyagos arclemosót, mattító nappali krémet, bőrnyugtató éjszakai szérumot és a szalicilsavas maszkot tartalmazó termékcsaládból egyenként is, de az összehangolt támadáshoz jobb kombinálni a termékeket. Nem kell félned a túlzott szárító hatástól, hiszen a Ren kozmetikumai csak bőrbarát, természetes összetevőkből készülnek!

L.A. Make Up Store már nálunk is

Bizonyára a sminkrajongók örülnek leginkább, hiszen hozzánk is megérkezett az L.A. Make Up Store. A kaliforniai életérzést sugárzó márka darabjai négy budapesti plázában (Mamut, Westend, Árkád, Duna Pláza) és a debreceni Fórumban is megvásárolhatók, az L.A. sminküzleteiben. A körömlakkok rajongói biztosan odáig lesznek a látványtól, hiszen a szivárvány szinte összes színében találhatunk lakkokat, de természetesen az alapozók, rúzsok, szájfények, szemhéjpúderek és szemceruzák sem hiányoznak a palettáról. Sőt, aki mesteri szintre emelné sminkelési képességeit, a kiváló minőségű Sigma ecseteivel készítheti el saját make up-ját. Nem kell megijedniük a visszafogottabb vonalat kedvelőknek sem, hiszen a színskála szolid, szofisztikált árnyalatokat is jócskán tartalmaz.

Douglas körömápoló termékcsalád

Télen könnyen előfordulhat, hogy csupán kezünk krémezésével nem tudjuk meggátolni a körömágyak kiszáradását és a körmök töredezését. Ilyenkor jön a klasszikus, "még több krémet használunk, hátha jobb lesz", aztán persze nem történik semmi. A téli hónapokban kénytelenek vagyunk több időt szánni a körmeink és a körömágy ápolására, hiszen a hideg ellen nem tudunk csak kézkrémmel és kesztyűvel védekezni. A Douglas saját márkás körömápoló termékeivel könnyen kiküszöbölhetjük a problémát, és még túl sok időt sem kell szánnunk a cicomázásra, hiszen a lakkok gyorsan száradnak. Drasztikusabb esetben érdemes a körömágyápoló ceruzát is bevetni, vagy a tápláló vitaminokat tartalmazó olajos lakkot, így biztosan nem kell feleslegesen túladagolnunk a kézkrémünket.

Catwalk / Bálint Sára őszi-téli kollekció

Nem kis meglepetéssel zárták a novembert a Catwalk-lányok, Bánkövy Kata és Bajai Zsuzsa, hiszen a Merlinben tartott divatbemutatójuk kicsit sem volt átlagos. Kezdésként a Microphone Hair fodrászat hajshow-ját láttuk, ami sokkal inkább egy őrült acid partyra emlékeztetett, mintsem divatbemutatóra. A szürreális, már-már horrorisztikus hajköltemények mellett persze feltűntek az abszolút hordható fazonok, mint a klasszikus bubiséró vagy a buja göndör hajkorona. Bálint Sára kötött kreációi láttán kezdtünk megbékélni a téllel, ami rögtön barátságosabbnak tűnik ezekben a funkciót és esztétikumot ötvöző darabokban. Nem kevés inspirációt meríthetünk a modellek szettjeiből, amikben sokszor feltűnt a derékra kötött öv, amit bárki viselhet, akár egyszerűbb összeállításokhoz is.


K e p p őszi-téli kollekció

Ezúton is boldog születésnapot kívánunk az egyéves Kepp-showroomnak, ami öt fiatal divattervező, Hajdú Anett, Kovács Adél, Tomcsányi Dóri, Havancsák Teréz és Hofstädter Szandra közös vállalkozása. A lányok gyümölcsöző együttműködése és az első születésnap tökéletes tanúbizonysága, hogy a hosszú távú kollaboráció is megvalósulhat a divattervezők között. Idei őszi-téli kollekciójuk a természetes és a művi tökéletes fúziója, hiszen a bőr, a szőrme, illetve a műanyag kettőse végigkíséri az egész kollekciót. A csizmák közti finom különbségek a ruhákon is visszaköszönnek, melyek a különleges színkombinációk által egyszerre nyugodtak és zaklatottak. Ki mondta, hogy nem működik jól a piros és a púderrózsaszín együttese? Íme a bizonyíték.


Nubu őszi-téli kollekció

A Mono Fashion saját márkája, a Nubu az idei őszi-téli szezonra igazi minimalista felüdülést kínál az erre fogékonyaknak. Megszokhattuk már, hogy a monokróm színvilág mellett csupán egy-két kiegészítő árnyalat kíséri a kollekciót, és ez most sincs másként: a letisztult feketék és szürkék mellett a barna és zöld ad némi melegséget a ruháknak. Ha örömmel ötvözzük a nőies darabokat a casual vonallal, ebből a kollekcióból bátran megtehetjük, hiszen a finom, letisztult szabásvonalú darabok mellett a lazább, streetesebb irányzat is jócskán megmutatkozik. Úgy tűnik, a túlméretezett táskák a nyári szezon után az őszi-téliben is megőrzik méltó helyüket a kínálatban.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.