szájhigiénia karácsonyi ajándék ajándék fogápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész év úgy szalad el mellettünk, hogy egyszer csak azon kapjuk magunkat, ismét itt a karácsony. A karácsonyi készülődés mindenki számára kellemes, de igen fárasztó. Ahogy közeledünk a hónap végéhez, egyre inkább minden gondolatunk az ünnepek körül forog. Mi legyen az ünnepi menü? Kit mivel lepjek meg?

Igyekszünk minden évben megtalálni mindenki számára a tökéletes ajándékot vagy élményt, ami olykor nem olyan egyszerű, mivel a haszontalan ajándéknak senki sem örül. És ha a másik arcán nem látjuk azt a kis mosolyt, akkor a mi boldogságunknak is lőttek. Ezért mindig csak egy cél lebeg a szemünk előtt, hogy a másikat örülni, mosolyogni lássuk.

Igen! A kulcsszó a mosoly. A megoldás sokszor ott van a szemünk előtt, de a nagy sietségben elfelejtjük, hogy olykor az apró - de igen fontos - részletekben rejlik a megoldás. Az embereket és az egész karácsonyt ez az egy "szócska" mozgatja. Ezért nem is kellett tovább gondolkodni. Miért ne tehetnéd családod mosolyát még tökéletesebbé?! Persze ne egy irtó drága fogfehérítésre gondolj, hanem egy sokkal inkább praktikusabb és pénztárcakímélőbb ajándékra.

A mosolynál szebb ajándékot viszonzásul te sem kaphatnál testvéreidtől, ezért az Oral-B Vitality Expert elektromos fogkefénél tökéletesebb ajándékot nem is választhatnál. Hasznos, és még az egészségüket is védi.

A gusztusos doboz az elektromos fogkefe mellett egy utazótokot is rejt, ami tökéletes útitársuk lesz, bármerre járnak.

Ha szeretnéd barátnőidet vagy lány rokonaidat is megajándékozni, válaszd az Oral-B Vitality 3D White elektromos fogkefét. Egyedülálló fogkefefeje miatt az egész fogat körbeöleli, és természetes módon fehéríti a fogakat.

Most ajándékba Max Factor Lipfinity rúzst csomagoltak hozzá, ami tökéletesen kiemeli a csillogó, fehér fogakat!

A szüleinknek nagyon sok mindent köszönhetünk, éppen ezért az ő mosolyuk a legdrágább kincs minden gyerek számára. Szavakban nehéz kifejezni érzéseinket, de a tetteink beszédesek lesznek helyettünk.

Lepd meg őket egy professzionális ajándékkal, hogy mosolyuk beragyogja napjaidat. Válaszd az Oral-B Professional Care 500 karácsonyi csomagot! Nemcsak az ára szuper, hanem a teljesítménye is.

A jó ajándék megér egy mosolyt. A tökéletes viszont minden nap mosolyra fakaszt!

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.