Megasztár Sármán Nóra Divatkreátor Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobálózhatunk Armani, Lagerfeld vagy épp Alber Elbaz nevével, mindeközben itthon, nálunk is rengeteg tehetséges divattervező van. Ezt tökéletesen bebizonyította a Divatkreátor című műsor. Nyugalom, nyugalom, mindjárt eláruljuk, hogy ki a győztes!

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Még több fotó galériánkban!

Azon túl, hogy remek hangulatú karácsonyi miliőt teremtettek a Coinban, kiváló kreációkat láthattunk a kifutón. Elsőként a kis fekete ruhák versenyének végére került pont. A felvonuló kreációk bizonyították, hogy a "kisfekete" valóban halhatatlan ruhadarab. Bár a kreátorok kissé megszeppenten válaszoltak Görög Zita kérdéseire, egyértelműen kiderült, hogy az alkotások egytől egyig profi művek. Andó Ildikó, a Megasztár vezető stylistja hirdette ki a győztest. Katona Bálintot már egy korábbi divatkreátoros cikk kapcsán mi is nagyon megkedveltük, kalóz ihletésű fekete ruhája pedig a közönség többségének tetszését is elnyerte.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Még több fotó galériánkban!

Természetesen a megasztárok is megjelentek az eseményen, így újból láthattuk Giorgio nyomott mintás zakóját, Saunders sokat sejtető pamutpólóját, Reni "hógolyó ruháját" és Melinda Audery Hepburn ihletésű mesés outfitjét. A fináléban szereplő három kreátor, Martin Krisztina, Nyíri Éva és Sármán Nóra izgatottan álltak az eredményhirdetés előtt, és ez érthető is, hiszen a tét igen nagy: a győztes kreátor lehetőséget kap, hogy a Coin áruházban értékesíthesse saját kollekcióját. Andó Ildikó végül kimondta azt az egy nevet, amire mindenki várt. Dobpergés! 2010 divatkreátora Sármán Nóra lett. Nóri hihetetlen kreativitásról és kitartásról tett tanúbizonyságot a műsor során, és őszintén kívánjuk, hogy a jövőben még ennél is nagyobb sikereket érjen el. Gratulálunk Nóri!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.