Akiket érdemes utánozni: a legjobban öltözött sztárok 2010-ben

fashion week sztárok 2010 legjobb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan ti is imádjátok az olyan összeállításokat, amikben végre összegezve láthatjuk, hogy kik jelentek meg a legfantasztikusabb ruhákban a nyilvánosság előtt. No persze a csodás kreációk még nem garantálják a sikert, így mindenképp kijelenthetjük, hogy a következő nők nemcsak ügyesen választottak ruhát, de kifogástalanul is képesek viselni azt. Következzenek a stílus és kisugárzás szerencsés találkozásai. 

Blake Lively

A Gossip Girl fiatal színésznője a sorozatban mindig felháborítóan jól néz ki. Ezt írjuk a produkció stylistjainak a számlájára, viszont a hölgy a nyilvános szereplései során is mindig lenyűgözően fest. Mondjuk egy ilyen tökéletes alakra akár krumpliszsákot is húzhatna, az is jól állna neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Palermo

Ő az a lány, akit még az előtt stílusikonnak tituláltak, hogy bármi korszakalkotót tett volna, csupán folyamatosan tanúbizonyságot tett tökéletes stílusérzékéről. A Mango új arcának bérelt helye van a divathetek első soraiban, rajong a méregdrága táskákért, és nem rest magas sarkúban bringázni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Zoe Saldana

Az Avatar sztárja több ízben is bebizonyította, hogy a hangsúlyos színektől felesleges ódzkodni, de tegyük hozzá, hogy a dominikai gyökerekkel rendelkező színésznő bőrszínéhez valóban remekül passzolnak a feltűnő árnyalatok. Mi leginkább azt szeretjük benne, hogy sosem tűnik mesterkéltnek, hiszen sminkje és frizurája mindig kompenzálja a hivalkodó ruhakölteményeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lopez

Jennifert egyszerűen képtelenség megunni. Ő az a nő, aki bebizonyította a világnak, hogy méretes fenékkel sem kell bő ruhákban takargatnunk a testünket. Mindig jól tudja, hogy mit kell hangsúlyoznia a testén, hogyan láttassa a legelőnyösebb oldalát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Carey Mulligan

Hollywood ügyeletes "cuki lánya" nemcsak bájos vonásairól, de remek stílusérzékéről is híres. Furcsa, hogy még a legextrémebb ruhákat is meglepő visszafogottsággal képes viselni, így sosem válik hivalkodóvá vagy közönségessé. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben vajon képes lesz-e megőrizni stílusikon pozícióját, vagy helyét felváltja egy hasonlóan imádnivaló trónkövetelő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Halle Berry

Nyilvánvaló, hogy ez az a test, amin bármilyen ruha jól mutat. Halle nem engedi meg magának azt a luxust, hogy ne kifogástalan külsővel pózoljon a kamerák előtt, így tőle igazán meglepő lenne, ha egyszer mellé lőne a ruhaválasztásban. Szerintünk ez jövőre sem fog bekövetkezni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva Mendes

Amíg a pasik többsége álomnőnek tekinti Evát, addig mi beválogattuk az év legjobban öltözött hírességei közé. Higgyétek el, jócskán kiérdemelte ezt a helyet, hiszen tökéletesen fest a fodros, romantikus ruhákban és a mesés estélyikben is. Tegyük hozzá, hogy a többiekhez hasonlóan neki is minden adottsága megvan ehhez, de ez a fajta jólöltözöttség már korántsem a szerencsés arányokról szól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heidi Klum

Mi mást várhatnánk egy szupermodelltől, mint hogy tökéletesen nézzen ki! Heidi bebizonyította, hogy szülés után pár hónappal is képes kirobbanó formában végiglejteni a Victoria's Secret kifutóján, ami mint tudjuk, csak az igazán kiváltságos modellek privilégiuma. Stílusa mondhatni kiszámíthatatlan, hiszen egyszer natúrszín ruhában jelenik meg, másszor viszont olyan csipkecsodában, amire képtelenség nem felfigyelni. Ilyen egy profi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba

Sokáig azt gondoltunk, hogy a legtöbb színésznőhöz hasonlóan Jessica is bakizik majd a ruhaválasztás terén. Feleslegesen "vártunk", hiszen a színésznőt lefotózhatják kislányával a játszótéren vagy egy filmpremier vörös szőnyegén, mindkét esetben ragyogóan néz ki. Egyértelműen látszik rajta, hogy mindehhez kicsit sem kell megerőltetnie magát, bizonyára a szerencsés géneken túl divatérzékenységét is örökölte. Nagyon várjuk már, hogy jövőre is mesésebbnél mesésebb ruhákban láthassuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Karácsonyi üdvözletek Hollywoodból:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JWKx3Co3g3T4yhbf


Galéria: Szexi farmerek a sztárok fenekén

/1011/Szexi20101130121625


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.