divattervező design sperma táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sperma illatú parfüm után sperma alakú táska. De most nem Lady Gaga a tettes.
bécsi születésű divattervező - a szerkSara Zucker

És valóban. A kis retikülök olyannyira emlékeztetnek a virgonc spermákra, hogy csodálkozunk is, miért csak lanyhán himbálóznak a kezünkben ahelyett, hogy szédítő sebességgel vonszolnának bennünket maguk után.

Ahhoz, hogy ilyen kis "spermatokokat" szerezzünk be, sajnos egészen New Yorkig kell utaznunk. Például a február 5-én nyíló SoulCycle üzletbe betérve tehetünk szert egyre.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


A legszebb ruhák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110203-a-legszebb-ruhak-a-tavaszinyari-szezonra.htmlFehérneműk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110127-fehernemuk-ami-minden-nonek-kell.htmlEz lesz 2011 legdivatosabb cipője - fotó!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110202-2011-trendje-a-flatform-cipo.htmlMilyen volt Makány Márta esküvői ruhája?http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110202-milyen-volt-makany-marta-eskuvoi-ruhaja.htmlSztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.htmlTavaszváró újdonságok februárrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110131-tavaszvaro-ujdonsagok-februarra.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.