fashion week ruha Cameron Diaz Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az általában remek ízléséről ismert színésznő most igen szexire vette a figurát: az idei Oscar-gálán neki adnánk "a legrövidebb ruha" díját.

Az Oscar-gála utáni Vanity Fair partira Cameron Diaz egy észvesztően rövid, féloldalas, fodros ruhakölteményben érkezett. A színésznő egyszerű sminkben és hajjal, de annál extrább ruhában jelent meg, azt viszont minden bizonnyal megbánta, hogy ilyen rövid darabot választott. Nehezen tudta ugyanis kontrollálni ki-kikandikáló popsiját, de ezt a színész kedvese, Alex Rodrigez sportoló minden bizonnyal egy cseppet sem bánta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Oscar győztesei 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110228-oscar-gyoztesek-es-musorvezetok-2011.htmlÍgy viseld a farmert tavasszal!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110225-tavaszi-trendek-farmerorgia.htmlÍgy viseld a csíkos ruhadarabokat!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110224-igy-viseld-a-csikos-ruhadarabokat.htmlSteiner Kristóf: Londonban a divat nagyon komoly dologhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110225-a-legujabb-trendek-steiner-kristof-irasa-a-londoni-divathetrol.htmlŐk viselték a legszebb ruhákat az Oscaronhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110228-elszomorito-valosag-keves-szineszno-tundokolt-az-idei-oscaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.