Születésnapod elárulja, milyen rúzs illik hozzád!

csillagjegy horoszkóp ezotéria születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ajkad formáját és a bőrtónusodat nem a csillagjegyed határozza meg, de a stílusod bizony függ a horoszkópodtól. Ha érdekel, hogy asztrológiailag milyen ajakfény illik hozzád, olvasd el rúzshoroszkópunkat!

Thinkstock
Thinkstock

Kos





Bika




Ha nem a csillagokra akarod bízni a rúzsválasztást, akkor fordulj sminkmesterünkhöz, Gáspár Vikihez!




Ikrek





Rák




Thinkstock
Thinkstock


Oroszlán





Szűz




Fórum: Nektek bejönnek a horoszkópok?




Mérleg





Skorpió




Thinkstock
Thinkstock


Nyilas





Bak





Vízöntő





Halak




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Heidi Klum úgy néz ki, mint egy bohóc!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110226-egy-kisfiu-sminkelte-ki-heidi-klumot.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlVigyázz a lejárt szavatosságú kozmetikumokkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110222-lejart-szavatossagu-sminkek.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.htmlMikortól sminkeljen a gyerek?http://www.life.hu/szepulj/smink/20110207-mikor-sminkeljen-a-gyerek.htmlRá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110203-kelly-clakson-smink-nelkul-foto.htmlA legdurvább sminkbakik - Ne kövesd el!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110105-a-legdurvabb-sminkbakik-ne-kovesd-el.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.