A legjobb és legrosszabb frizurák az Oscaron

frizura smink szépség Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legnívósabb filmes eseményén felvonult ruhákat pro és kontra kielemeztük, következzenek hát a sminkek és a frizurák. Természetesen a színésznők többsége nem okozott csalódást, de akadtak kevésbé jól sikerült hajköltemények is. Megmutatjuk a jókat és a rosszakat is! 

Először a kisördög szerepébe bújunk (vagy az bújik belénk), és bemutatjuk azokat a színésznőket, akik szerintünk az idei Oscaron nem hozták a legjobb formájukat.

Nézd meg ezt is!
Sokkoló divatkatasztrófák az Oscaron!



Sharon Stone


Nem tudni, hogy maga a színésznő kérte-e ezt a smink- és hajkompozíciót, vagy csupán rábólintott a javaslatokra, de végül nem is egy hibát vétett az őt "kikészítő" csapat. Ha jobban megnézzük, szinte csak olyan technikákat használtak, amikkel jónéhány évvel rásegítettek a már amúgy sem húszéves színésznő korára. Az erős kontúr kifejezetten összenyomja a szemeit, a hozzá választott rúzs pedig régimódi hatást kelt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Te kinek a haját lopnád el?


Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Nicole Kidman

A magát lassan a felismerhetetlenségig plasztikáztató színésznő sebészkés-fétise miatt amúgy sem a kedvencünk, de ezzel a hajjal aztán végképp nem lesz az. Az a néhány tincs elől bugyután a szemébe lóg, az pedig rejtély, hogy a a fejtetőre tupírozott púppal mi volt a fodrász célja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow

A színésznő hosszú éveken át a kortalan, klasszikus szépség megtestesítője volt: hattyúnyak, tejfehér bőr, szőke haj. Amit azonban az Oscar-díj-átadón láttunk belőle köszönő viszonyban sincs régi stílusával. A ruha kicsit sem illett hozzá, hajszíne pedig a csillogó szőke helyett most inkább a sárgára hasonlított.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Hudson

Bár a színésznőnek állítólag gyönyörű hosszú haja van, valamiért mégis egy bizarr parókát viselt. A finom sminkhez sokkal jobban állt volna egy kiengedett, enyhén hullámos frizura...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Több színésznő az egyszerű és letisztult külső mellett voksolt. Természetesen a róluk készült képeket a legüdítőbb élmény végignézni, hiszen a görcsös próbálkozásnak és a vörös szőnyeggel járó felesleges fennhéjázásnak nyoma sincs.

Készülj velünk a tavaszra, frissítsd fel a ruhatárad!
Bőr és szegecsek - Punkosodj!
Így viseld a farmert tavasszal!
A legtrendibb kabátok tavaszra



Scarlett Johansson

A színésznő frizuráját nem lehet nem szeretni: nemcsak tökéletesen passzol az arcához, de a legújabb trendnek is megfelel. A laza hullámoktól még könnyedebbé vált a hajköltemény, melyhez klasszikus, bronzos sminket viselt, natúr rúzzsal. Szerintünk tökéletes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Kíváncsi vagy neked milyen frizura állna jól? Kérj tanácsot mesterfodrászunktól, Szofrán Zsolttól!



Halle Berry

Az egykori szépségkirálynő kiváló ellenpélda azok számára, akik a rövid haj nőietlenségében hisznek. Halle finom vonásaihoz és kecses nyakához kár lenne hosszú hajat viselnie, hiszen ez a fiús fazon tökéletesen érvényesíti az arcát. Smink terén ő sem esett túlzásokba: a megunhatatlan cicaszem egy kevés szájfénnyel remek párosításnak bizonyult.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Reese Witherspoon

A színésznő stylistja, sminkese és fodrásza kétség kívül csapatban dolgozott, hiszen a ruha, a smink és a frizura kerek egészet alkot. A 60-as éveket idéző sminknél csak a felső szemhéjon használt tust a sminkes, így könnyed hatást kelt. Mindehhez pedig szinte kötelező az enyhén tupírozott, lófarokba kötött frizura.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natalie Portman

A Fekete hattyú Oscar-díjas színésznője már a ruhaválasztásával is belopta magát a szívünkbe, de a haj és a hozzá tökéletesen passzoló smink is jócskán megérdemli a dicséretet. Kicsit sem hivalkodó, mindemellett remekül hangsúlyozza a színésznő kislányos vonásait. Az oldalra tűzött hullámos tincsek és az enyhén hangsúlyos rúzs mesteri kettősét érdemes ellesni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hailee Steinfeld

Az idei Oscar legfiatalabb jelöltje egyenesen imádnivaló volt. Ez leginkább a sminkes-fodrász csapat sikere, akik a fiatal színésznőt nem akarták idősebbnek láttatni a koránál. A klasszikus kontyhoz tökéletesen passzol az egyszerű hajpánt. A smink visszafogottságának hála Hailee szépsége nem lett eltúlzott, csupán hangsúlyt kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Sokkoló divatkatasztrófák a 2011-es Oscaronhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110228-sokkolo-divatkatasztrofak-a-2011es-oscaron.htmlŐk viselték a legszebb ruhákat az Oscaronhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110228-elszomorito-valosag-keves-szineszno-tundokolt-az-idei-oscaron.htmlLady Gaga elfelejtett felöltöznihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110225-lady-gaga-keves-ruhat-vett-magara-a-randijara.htmlJennifer Aniston levágatta hosszú fürtjeit!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110223-jennifer-aniston-levagatta-hajat.htmlDress code-kisokos, hogy soha ne nyúlj mellé!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110214-dress-code-mi-mit-jelent.htmlNevetséges ruhában jelent meg az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110210-leona-lewis-csunya-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.