fashion week tavasz ruha nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy hamisítatlan romantikus, nyáridéző trend. A többrétegű hosszú ruhák a nőies stílus alapvető elemei, melyeket visszafogott kiegészítőkkel párosítva, kortól függetlenül bárki viselhet.

www.style.com
www.style.com

Alberta Ferretti, Rag & Bone, Pedro Lourenco

Az idei tavaszi trendek láttán egy valami rögtön feltűnt: rengeteg fehér és natúrszín ruha mutatkozott be a kifutókon. Bár biztosak vagyunk abban, hogy sokatok már akár évekkel ezelőtt beszerzett egy "örök érvényű" hosszú nyári ruhát, aki viszont eddig még nem ruházott be, idén megteheti.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!



A választék bizonyára bőséges lesz, és akkor sem kell meglepődnünk, ha a kifutókon látott, többrétegű ruhák is az olcsóbb konfekciómárkák kínálatában landolnak. Tökéletes késő tavaszi szettet kreálhatunk egy rétegelt, sejtelmes ruhából, egy rövid farmerdzsekiből és egy lapos talpú cipőből. Már nem kell sokáig várni, hogy végre viselhessük!

/1103/T_bbr201133213531

Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.