Levágatott a lábából, hogy beleférjen a méregdrága cipőbe!

fashion week műtét lábbeli Jimmy Choo cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Hamupipőke gonosz mostohanővéreire, akik levágták a sarkukat az üvegcipellő kedvéért? Nos, egy brit fiatal lány is hasonlóképp cselekedett, miután lába nem fért bele a mesés topánkájába...

Hannah Bailey, egy brit fiatal lány a napokban bevallotta, néhány hónapja azért panaszkodott súlyos fájdalmakra, hogy az orvosok végrehajtsanak rajta egy több mint másfél millió forintos korrekciós műtétet.

Két orgazmus egy pincértől? Nézd meg új websorozatunkat!



www.jimmychoo.com, www.dailymail.co.uk
www.jimmychoo.com, www.dailymail.co.uk

Egy Jimmy Choo cipő és Hannah Bailey egy hasonló lábbeliben

A lány azzal verte át a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatot, hogy elviselhetetlen fájdalmakra panaszkodott, valójában azonban pusztán az zavarta leginkább, hogy szerinte lábfeje "undorító és túlságosan széles", ezért képtelen viselni a legújabb, trendi cipőket. A sebészek négy helyen eltörték a lábfejét, elvágták az ínszalagjait, és egy ötcentis csavart helyeztek a csontjába - mindezt azért, hogy Hannah elég divatos cipőket viselhessen.

"Tudtam, csak úgy érhetek el valamit, ha kicsit túlzok, és azt mondom, gyötrelmes fájdalmakon megyek keresztül" - vallotta a lány, aki a műtét óta majd' hárommillió forintot költött el dizájnerdarabokra, és jó néhány pár lábbelit vásárolt kedvenc tervezője, Jimmy Choo kollekciójából is.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.