fashion week tavasz lila rúzs smink szépség zöld Pink Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre közeledik a jó idő, aminek szerencsére számtalan kellemes hozadéka is van. Azon túl, hogy nem kell huszonöt réteg ruhát viselni, a sminkünk is megváltozhat, hisz mi is sokkal vidámabb, üdébb, egészségesebb arcunkat szeretnénk mutatni. Nos, van egy remek hírünk: a tavasz slágerszíneivel ez nem lesz nehéz! 

Thinkstock
Thinkstock



Egy dolgot nem árt megfogadni: csak a trend kedvéért semmi értelme beruházni egy kozmetikumba sem. Attól, hogy a modellen kiválóan mutat a pink rúzs, nem biztos, hogy rajtad is jól mutat majd. Ne költekezzünk feleslegesen, és mindig próbáljuk ki a termékeket! Tudjuk, hogy ez nem könnyű, de egy merészebb árnyalatnál elengedhetetlen. Mi a következő színeket ajánljuk 2011 tavaszára.

Pink, pink és pink

Pink it´s my new obsession, Pink it´s not even a question, Pink on the lips of your lover, ´cause Pink is the love you discover - semmi kétség, hogy Steven Tylernek igaza van, és érdemes megfogadnunk a Pink című Areosmith-slágerben hallottakat. Idén tavasszal nem lehet elég sok pink ruhánk, csakúgy, mint pink sminkünk sem. Pirosítók, rúzsok, körömlakkok - természetesen csakis külön-külön viselve, hisz nem a Barbie baba zsúrjára készülünk.

www.style.com
www.style.com

Nem tudod, milyen smink áll jól neked? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét, vagy iratokozz be sminkiskolájába!



Farmer- és türkizkék

Utóbbi egy vérbeli nyári slégerszín, míg az előbbi a punkos, elkenődött, szándékosan slendrián smink egyik alapszíne. A türkizből érdemes matt árnyalatot venni, mivel így sokkal inkább érvényesül maga a szín, plusz némi szemhéjtussal párosítva igazi disco fever sminket készíthetünk. Farmerkékből vásárolj erősen pigmentált, sok-sok csillámot tartalmazó verziót, amivel aztán már gyerekjáték lesz a punkos smink elkészítése.

www.style.com
www.style.com

A páva színei

Nem véletlen, hogy a közelmúltban a Mac elkészítette saját "pávás" kollekcióját, melyben álomszép kékeket, lilákat és zöldeket találhatunk. Idén tavasszal nem lehet eléggé hangsúlyozni a szemeket, így bátran keverjük az árnyalatokat, és kísérletezzünk a technikákkal. A profizmust elősegítve a bonyolultabb sminket készítsd mindig ecsettel, hisz így jóval precízebb lesz a végeredmény. Fekete tus helyett válasszunk mélylila árnyalatot, amit egy ferde végű, pici ecsettel viszünk fel az alsó és a felső szempillák tövébe.

www.style.com
www.style.com

Bogyós gyümölcsök

Ki akar arra ügyelni, hogy a rúzsa tökéletes legyen, és semmiképp se fusson ki a kontúrvonalból? Biztosan akad ilyen, de idén tavasszal maradjunk a könnyű textúrájú rúzsok vagy ajakápolók mellett. Természetesen csakis az olyan bogyós gyümölcsök színeiben, mint a málna, az áfonya, a szeder, vagy épp az eper. Kicsit sem kell túlbonyolítani a felvitelt, egyszerűen csak ütögesd a szádra a rúzst vagy a szájfényt, így lesz igazán laza, kislányos a végeredmény.

www.style.com
www.style.com

Méregzöld, fűzöld, limezöld...

Nem kell megijedned, ha még sosem használtál zöld színű szemfestéket. A mélyzöld, hangsúlyos árnyalatokat természetesen csak gyakorlott sminkelőknek ajánljuk, és azoknak, aki nem zöld szeműek. Zöld szemekhez a könnyű, pasztelles limezöldet javasoljuk az egész szemhéjon, mindenféle árnyékolás nélkül. A többiek bátran kísérletezzenek a kombinációkkal, hiszen gyakorlatilag nincs olyan zöld árnyalat, ami idén tavasszal ne számítana őrült divatosnak.

www.style.com
www.style.com


Lépésről lépésre: A 10 perces sminkelés titka

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9IqtxZQir2SCquQG



Galéria: Meztelen testek befestve

/1103/Mezte201137102424

Fémszínű ajkak hódítanak 2011-benhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110302-metalfenyu-ruzsok.htmlSzületésnapod elárulja, milyen rúzs illik hozzád!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110228-ruzshoroszkop.htmlVigyázz a lejárt szavatosságú kozmetikumokkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110222-lejart-szavatossagu-sminkek.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.htmlMikortól sminkeljen a gyerek?http://www.life.hu/szepulj/smink/20110207-mikor-sminkeljen-a-gyerek.htmlRá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110203-kelly-clakson-smink-nelkul-foto.htmlA legdurvább sminkbakik - Ne kövesd el!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110105-a-legdurvabb-sminkbakik-ne-kovesd-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.