divatbemutató Lakatos Márk divatszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű hazai stylist Madridban járt - és rögtön megosztotta velünk, hogy milyen színek lesznek a legdivatosabbak 2011-ben.

A minimalista szürke szín továbbra sem mozdul el trónjáról, de ismét előre tör a pink, a piros, a petróleumkék és az olívazöld. Az állati motívumok rajongói is fellélegezhetnek: nem járt még le az ocelotminták ideje sem.

LIFE - Az Életmód Magazin!
Minden hétköznap 18.00 órakor a Lifenetwork műsorán!

Ilyen egy divathét - Lakatos Márk videója a kulisszatitkokrólhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110309-lakatos-mark-a-madridi-divathet-kulisszatitkairol-1.htmlLakatos Márk Madridból: Magyar modell a legnagyobbak közötthttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110223-lakatos-mark-madridbol-mihalik-eniko-alomkarrierje.htmlLakatos Márk Madridból: Fehérneműk az andoki folklór jegyébenhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110222-lakatos-mark-madridbol-fehernemuk-az-andoki-folklor-jegyeben.htmlLakatos Márk Madridból: Botrány a kulisszák mögött!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110221-lakatos-mark-madridbol-botrany-a-kulisszak-mogott.htmlLakatos Márk Madridból: Agatha Ruíz de la Prada sziporkázó őrületehttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110220-madridi-divathet-lakatos-mark-tudositasa-2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.