melltartó koncert Britney Spears fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop egykori hercegnőjének fel kell kötnie az alsóneműjét, ha extrém megjelenésével Lady Gaga nyomába akar érni...

Britney nemrég Las Vegas-ban koncertezett: legújabb albumát, a Femme Fatale-t népszerűsítette. Az egyik dal során egy fekete latex fürdőruhát viselt, melynek mellrészébe pirosan világító lámpák voltak beépítve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez a szerelés valószínűleg nagy sikert aratott volna a 2000-es évek elején, de nem ma, 2011-ben. Hiszen Britney fellépőruhája édeskevés Lady Gaga tüzijátékot szóró vagy Katy Perry tejszínhabot spriccelő melltartója mellett. Kedves Brit, ha ütős megjelenést szeretnél, sürgősen cseréld le a stylistodat!

Tavaszi trendek - egyenesen a kifutórólhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110324-tavaszi-trendek-egyenesen-a-kifutorol.htmlJanet Jackson újra a melleivel sokkolhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110324-janet-jackson-ujra-a-melleivel-sokkol.htmlKényelmes, trendi és eltünteti a narancsbőrt - Mi az?http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110225-narancsbort-kuralo-farmernadragot-dobnak-piacra-olaszorszagban.htmlLady Gaga túl messzire menthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110322-lady-gaga-tul-messzire-ment.htmlMegdöbbentő lábbelik pisztolysarkakkalhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110322-a-chanel-cipo-valodi-fegyver.htmlMéregdrága, iszonyúan trendi és csúnya a legújabb Prada cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110321-pradacipok.htmlKönyvesboltban találtak rá a legnépszerűbb férfimodellre - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110318-gyorsetterembol-a-kifutora-alexander-beck-a-britek-legigeretesebb-uj-arca.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.