bevásárlás Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg leendő felesége az esküvő után is hozni akarja a formáját - néhány napja vadiúj nyári ruhákat vett magának a közelgő nászútra.

Northfoto
Northfoto

Kate Middleton bevásárolt a High Streeten, Chelsea-ben, méghozzá a mézeshetekre, melyeket leendő férjurával, Vilmos herceggel tölt majd. A ruhaüzlet eladói szerint a "majdnem hercegné" közel százezer forintot költött néhány falatnyi nyári ruhára. Azt is elárulták, hogy Kate nagyon lefogyott: minden vásárolt ruha 8-as méretű volt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jDRzFKsh0GxkvXbc


A könnyű, nyári ruhák - köztük egy félvállas és egy színes, mintás darab - sejtetni engedik, hogy ő és Vilmos valami igazán meleg helyen töltik majd a nászútjukat - vajon hová készülhet a hercegi pár? Egyes híresztelések szerint Jordániába utaznak kipihenni az esküvő körüli felhajtást, mások szerint egy Nagy-Britanniához közeli aprócska szigeten vakációznak majd.

www.warehouse.co.uk
www.warehouse.co.uk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.