Rachel Bilson fashion week színek tavasz korall égszínkék Reese Witherspoon Rosario Dawson sztárok Nyár kanárisárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk elégszer írni a tavasz-nyári szezon legnagyobb slágeréről, a színekről. Mindegy, hogy milyen árnyalat, lényeg, hogy vibráló legyen, a pasztellek pihenjenek csak a gardróbban! Biztos akad olyan, aki tanácstalan a színeket illetően, esetleg bátortalan magára ölteni egy-egy feltűnőbb árnyalatú göncöt. Most megmutatjuk, hogy a hírességek miként pompáznak a szezon legfeltűnőbb színű ruháiban.      

Égszínkék - Rosario Dawson

Kezdő színfüggőknek az egyik legszuperebb választás, hiszen nem túlságosan feltűnő, mégsem lehet nem észrevenni. További nagy előnye, hogy kiválóan passzol a szezon másik slágerszínéhez, a pinkhez, így mindenkit csak buzdítani tudunk az égszínkék-pink összeállítások viselésére. A kék szeműek pedig ne lepődjenek meg, de egy égszínkék felső viselése mellett szemszínük szinte rikítani fog.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Korall - Rachel Bilson

Rúzsban és körömlakkban már régóta az egyik kedvenc árnyalatunk, most pedig a ruhatárunkat is kezdi meghódítani. Hófehér bőrű, skandináv típusú nőkön kevésbé mutat jól, de a napbarnított színhez szinte kötelező kiegészítő. Mivel elég feltűnő színről beszélünk (megint), így a ruha fazonja legyen egyszerű, letisztult. Például egy V-kivágású póló vagy egy hosszú pamutruha remekül néz ki korallszínben pompázva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kanárisárga - Reese Witherspoon

Bátraké a szerencse! Most pedig nagyon bátornak kell lenni, hiszen valljuk be, a kanárisárga nem egy szolíd szín. Ha a régmúltban sikerült beszerezned egy ilyen merész darabot, most mindenképp vedd elő a szekrényből, hiszen vagy önmagában viselve, vagy hasonlóan feltűnő színekkel párosítva igazán trendi szettet pakolhatsz össze. Arra viszont ügyelj, hogy a kiegészítőid legyenek visszafogottak, hiszen a jóból is megárt a sok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Szülés után: Bomba formában a szívtipró felesége!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110424-szules-utan-bomba-formaban-miranda-kerr-orlando-bloom-felesege.htmlA filmtörténet 8 legkülönlegesebb menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-a-filmtortenet-8-legszebb-menyasszonyi-ruhaja.htmlKate Middleton bevásárolt a nászútjárahttp://www.life.hu/legytrendi/20110420-kate-middleton-bevasarolt-a-naszutjara.htmlŐrült divatfotósok botrányos képeihttp://www.life.hu/legytrendi/20110420-orult-divatfotosok-botranyos-kepei.htmlLady Gaga kivetkőzött magábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110420-lady-gaga-attetszo-ruhaban-pozolt.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.