WC-papírból készítettek koktélruhát - Te felvennéd?

fashion week WC-papír ruha toalett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok meghökkentő ruhát álmodnak meg a kreativitásukban túltengő tervezők, de ez azért már túlzás!

Az ötlet egy igen minőségi és ,,trendi" toalettpapírt gyártó cég ötlete volt. A Laura Dreger tervezte WC-papírból készült ruhát 100 óra alatt készítették el, és 520 WC-ülőkét be lehetne vele letakarni. De mi volt ennek a ruhának az értelme? Másképp nem lehetett volna reklámozni a céget? A Toletta egyébként is ismert az extrém reklámjairól és figyelemfelkeltési módjairól - ezzel a kreációval pedig nemcsak a mellékhelységekbe, de a divatmagazinokba is bekerültek.

www.toletta.com
www.toletta.com

Ehető táskák! Nézz ételekből készült kiegészítőket képgalériánkban! Katt ide!





Túl nagyok a melleid? Íme a tökéletes ruhák!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-csinos-ruhak-a-nagymellu-lanyokra.htmlÍgy öltözz napkeltétől napnyugtáighttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110411-nagyvarosi-divat-hajnaltol-estig-video.htmlA hét legrosszabbul és legjobban öltözött sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110408-a-het-legrosszabbul-es-legjobban-oltozott-sztarja.htmlÍme Rihanna vadiúj frizurájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-rihanna-levagatta-a-hajat.htmlTönkretették az egykori sorozatsztár melleithttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-tori-spelling-fortelmesen-nezett-ki.htmlEgy ruha, amit hatvanféleképpen viselhetszhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-praktikus-ruhak.htmlBritney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.htmlSpermával díszített farmer kaphatóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-spermaval-diszitett-farmer-kaphato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.