Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotából

fashion week Vilmos herceg esküvője Kate Middleton helikopter elegáns Vilmos herceg nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és újdönsült felesége ma délelőtt felszálltak egy helikopterre. Az egész világ meg volt győződve róla, hogy nászútra mentek, aztán kiderült, hogy mégsem. 

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A pár a Buckingham-palotában töltötte a nászéjszakát. Délelőtt megjelentek a palota kertjének bejáratánál, felszálltak egy helikopterre és elrepültek. Mindenki azt hitte, hogy nászútra mentek, majd megindult a vad találgatás, hogy hol is tölthetik a mézetesheteket. Azt rebesgették, hogy Kenyába utaztak, oda, ahol Vilmos megkérte Kate kezét, de a Karib-térséget, Jordániát és Skóciát is számba vették.

A szerelmesek nagyon visszafogottan, mégis elegánsan voltak felöltözve: Kate egy kék ruhát és egy fekete zakót viselt, a hozzá illő övvel és cipővel. Vilmos a feleségéhez öltözött: homokszínű nadrágot, sötétkék zakót, és világoskék inget húzott.

A St. James Palota szóvívője azonban bejelentette, hogy a fiatalok nem kívánták azonnal megkezdeni nászútjukat, csak a hétvégére utaztak el. Hogy hova, azt nem árulták el, de valószínűleg a királynő egy skóciai házában pihennek. A szóvivő azt is elmondta, hogy a hétfői nagy-britanniai munkaszüneti nap után Vilmos ismét szolgálatba lép azon a walesi légitámaszponton, ahol a királyi légierő kutató-mentő helikopterpilótájaként dolgozik.

Mielőtt beszálltak volna a repülőgépbe, Vilmos még váltott pár szót a pilótával. Eközben a palota személyzete bepakolta a csomagokat. Érdekes módon egy csokor fehér virág is volt a poggyászok között. Lehet, hogy Diana sirjához is ellátogattak?

Hogy mikor és hova megy az ifjú pár nászútra, még mindig nem tudni.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.