Íme a hercegnő karcsúságának titka!

Beatrice fogyás Sarah Ferguson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrice hercegnő mindössze huszonkét éves, de korábban minden percében a helytelen diéták eredményeivel kellett megküzdenie - egészen mostanáig.

Sarah Fergusson telt alakját és hízékonyságát örökölte lánya, Beatrice is. Az egykor dundi hercegkisasszony azonban megunta a jojóeffektust, és hosszas keresés után rátalált arra a módszerre, mellyel hatékonyan karbantarthatja testét.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beatrice most és két évvel ezelőtt

Beatrice tavaly nagyszerű helyezést ért el a londoni maratonon, idén pedig amerikai barátjával, David Clarkkal a jótékonysági csapatban futott a sportversenyen - kiváló, 2 óra tizenhat perces eredménnyel. A fogyás eredménye eszméletlenül látványos. A fiatal kékvérű a rendszeres testmozgás mellett nagyon sok vizet iszik, étrendje nagy részét pedig zöldségek és gyümölcsök alkotják.
A huszonkét éves lányt nagyon bosszantotta korábbi testsúlya, és saját bevallása szerint tudott volna tenni ellene, de nem volt meg a kezdő lökés. Amikor Beatrice a róla készült előnytelen képekkel szembesült, akkor döbbent rá a súlyproblémájára, és ekkor döntötte el, ha törik, ha szakad, leadja a pluszkilókat. Az eredmények magukért beszélnek!

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!



Teszteld magad! Vannak szociális félelmeid?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110520-neked-vannak-szocialis-felelmeid.htmlVV Gigi új életet kezdett!http://www.life.hu/tested-lelked/20110520-vv-gigi-uj-eletet-kezdett.html35 év elteltével, egy közösségi portál segítségével találta meg lányát az édesanyahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110426-35-ev-elteltevel-egy-kozossegi-portal-segitsegevel-talalta-meg-lanyat.htmlHeti stílusmustra - Vizuális terror a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110520-heti-stilusmustra-vizualis-terror-a-voros-szonyegen.htmlŐrült pasicuccok a múltbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110519-orult-pasicuccok-a-multbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.