Nem hordanak melltartót a sztárok idén nyáron

mell melltartó Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy melegben nem fűlik a fogunk ahhoz, hogy melltartót húzzunk, azonban igen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha hirtelen hűvösre fordul az idő. A sztárok azonban nem így gondolják - idén nyáron igyekeznek mellőzni a cicifixet!

Egy jó melltartó öltöztet, az nem vitás. Szexis, kényelmes, és persze tökéletessé formálja a melleket. A kismellű lányok különösen kedvelik, hiszen seperc alatt mesés idomaik lehetnek a jól megválasztott darabtól. A hírességeknek azonban sokszor már derogál ez a fehérnemű - nemrég Britney Spears merészkedett ki az utcára a melltartója nélkül.

Northfoto
Northfoto

Azzal nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy a pasik odavannak a szép melltartókért, de a melltartó nélküli lányok még jobban lázba hozzák őket. Azonban nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust, hogy e becses ruhadarab nélkül hagyja el otthonát, hiszen a nagy kebleket melltartó nélkül "viselni" nemcsak kényelmetlen, de egészségtelen is. Britney sokat fogyott az utóbbi hónapokban, mellei normál méretűek, így nem látunk semmi kivetnivalót abban, hogy lemaradt a cicfix. Sokkal jobb így, mintha a melltartó szilikonpántja igénytelenül villanna ki a ruha alól. Lányok, ti mindig viseltek melltartót?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.