Íme Katalin hercegnő cuki gyerekkori fotói

2011.07.04. 0:05

Katalin hercegnőt ma már csak szebbnél-szebb ruhakölteményekben láthatjuk hercege, Vilmos oldalán, nemrég azonban rábukkantunk néhány fotóra - ekkor a hercegnőnek még csak a tanulás és a színjátszás jártak az eszében.

 

A képek láttán kevesen gondolnák, hogy ez a megilletődött, tíz éves kislány ma a világ egyik legnagyobb dívája. Mindkét fotó egy színi előadás alkalmával készült - lássuk az egykori Kate Middleton főszerepeit.

Northfoto

A piros kabátos fotó akkor készült, amikor a tizenhárom éves Kate a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabban játszott - a narrátor szerepét kapta. A mellette lévő kép pedig a tinilány Hamupüpőke című darab-beli szereplését igazolja - Katalin a herceget alakította. Úgy tűnik, Kate Middleton már akkor érezte, hogy egyszer még magas rangú személyiség válik belőle, ráadásul már ekkor szoros barátságban volt a közönséggel, és cseppet sem zavarta őt a rá irányuló figyelem. Miből lesz a cserebogár!

Katalin hercegő divattanácsadó nélkül utazik Amerikábahttp://www.life.hu/legytrendi/20110627-katalin-hercego-divattanacsado-nelkul-utazik-amerikaba.html Kiderült: Katalin hercegnő helyesírása sem tökéleteshttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110622-katalin-hercegno-nyelvtani-hibat-vetett-egy-koszonolevelben.html Katalin hercegnő elbűvölően festett a Garter Day ünnepségenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110615-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-garter-dayen.html A sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110525-kate-middleton-katalin-hercegno-es-michelle-obama-talalkozoja.html Feltörték Katalin hercegnő bankszámláját és a telefonjáthttp://www.life.hu/hazitunder/20110609-feltortek-katalin-hercegno-bankszamlajat-es-a-telefonjat.html Katalin hercegnő gyönyörű ruhában érkezett az Ark jótékonysági gálárahttp://www.life.hu/szorakozz/20110610-katalin-hercegno-gyonyoru-ruhaban-erkezett-az-ark-jotekonysagi-galara.html Katalin hercegnő stílust váltotthttp://www.life.hu/legytrendi/20110606-katalin-hercegno-az-epson-derbyn.html
Kate MiddletonKatalin hercegnőszínjátékHamupipőkeJózsef