Katalin hercegnő Hamupipőke Kate Middleton József színjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőt ma már csak szebbnél-szebb ruhakölteményekben láthatjuk hercege, Vilmos oldalán, nemrég azonban rábukkantunk néhány fotóra - ekkor a hercegnőnek még csak a tanulás és a színjátszás jártak az eszében. 

A képek láttán kevesen gondolnák, hogy ez a megilletődött, tíz éves kislány ma a világ egyik legnagyobb dívája. Mindkét fotó egy színi előadás alkalmával készült - lássuk az egykori Kate Middleton főszerepeit.

Northfoto
Northfoto

A piros kabátos fotó akkor készült, amikor a tizenhárom éves Kate a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabban játszott - a narrátor szerepét kapta. A mellette lévő kép pedig a tinilány Hamupüpőke című darab-beli szereplését igazolja - Katalin a herceget alakította. Úgy tűnik, Kate Middleton már akkor érezte, hogy egyszer még magas rangú személyiség válik belőle, ráadásul már ekkor szoros barátságban volt a közönséggel, és cseppet sem zavarta őt a rá irányuló figyelem. Miből lesz a cserebogár!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.