A legolcsóbb luxuskiegészítő

luxus kiegészítő körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmunkban sem gondoltuk, de már néhány ezer forintért a magunkénak tudhatjuk a Chanel, az Yves Saint Laurent és a Gucci legújabb kreációját. Mindössze 12 milliliter folyadékról van szó egy tenyérnyi üvegcsébe zárva, mégis megőrülünk érte. A cipők és a táskák után alig néhány éve a körömlakkok is a nők szenvedélyévé váltak. Trendmesénk következik.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jó fél évig, a piacra dobás pillanatáig istenítették a szokatlan árnyalatot, amelyet Peter Philips, a Chanel Makeup kreatív igazgatója és Karl Lagerfeld, a divatház vezető tervezője közösen talált ki. A várakozás feszültségét az is fokozta, hogy a jól eltalált - kellően feltűnő, egyedi, mégsem túl botrányos - színt a szezon többi lakkjához hasonlóan mindössze limitált számban gyártották le. Két nappal a Chanel 407 Jade piacra dobása után a 25 dolláros körömlakkból kifogyott a divatkonszern webshopja, az eBay-en pedig 100 dollárért árulták az utolsó néhány üvegcsét. A körömlakk nemcsak a figyelem középpontjába került, hanem egy csapásra ugyanolyan értékű kiegészítővé vált, mint a táska vagy a cipő.

Forrás: http://nymag.com, AFP
Forrás: http://nymag.com, AFP

Chanel 2011 ősz/tél

A neves divatházakat eddig is a kiegészítők, a parfümök és a piperecikkek tartották el. A luxustermékek kördiagramjának legnagyobb szeletére soha nem a konfekcióruhák felirat kerül. A parfümök és a kozmetikumok - köztük a körömlakkok - eladása magasan veri a ruhákét, de még a kiegészítőkét is. A titkot nem nehéz megfejteni. Egy luxusmárka trendinek kikiáltott árnyalata még mindig sokkal olcsóbb és több ember számára elérhető, mint egy kötelező darabnak kikiáltott táska. Ha magunkénak tudjuk az év színét, egy pillanat alatt olyanokká válunk, akikhez addig hasonlítani akartunk.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!






Forrás: http://nymag.com, Yves Saint Laurent, Missoni
Forrás: http://nymag.com, Yves Saint Laurent, Missoni

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna, Katy Perry, Leona Lewis

Léteznek olyan gyártók - és egyre többen vannak -, amelyek nemcsak a különleges színekkel, hanem jól csengő nevekkel igyekeznek levenni a vevőket a lábukról. Nemcsak egy bizonyos árnyalatot, hanem ezzel együtt hangulatokat, életérzéseket is árulnak. A személyiséggel felruházott körömlakkok sokkal vonzóbbak a nők számára, mint a jellemtelen számok. Így lehet, hogy egyik nap démoni vörös, máskor napcsókolta sárga, végül jégszív-kék körmökkel áruljuk el, épp milyen passzban vagyunk.
Míg korábban a dögös vörössel vagy az alternatív feketével kiéltük magunkat, ma már olyan színekkel fejezhetjük ki önmagunkat, amelyekről álmodni sem mertünk, nemhogy a körmeinkre kenni.

www.chanel.com
www.chanel.com

Chanel

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.