Brad Pitt kislány Angelina Jolie Shiloh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban azt pletykálták, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermekének, az ötéves Shiloh-nak komoly identitászavarai vannak.

A legutóbbi fotókon azonban jól látható, hogy a szöszi kisgyermek végre kislányosodni kezdett: már hajlandó csajosabb ruhácskákat magára venni, és nem hisztizik annyit, ha Angelina nem olyan darabokat ad rá, amilyeneket a bátyjai viselnek. Arca is egyre szebb: már világosan látszódik, hogy örökölte édesanyja húsos, vastag ajkait, apja szőkeségét és élénk kék szemeit. De ilyen szép szülőkkel nem is számíthattunk másra - húsz év múlva Shiloh biztosan gyönyörű nő lesz!

Northfoto
Northfoto

A sztárcsalád egyébként hamarosan ismét hazánkba költözik - Tihanyban bérelnek kastélyt szeptembertől, mert Brad Pitt a közelben forgatja majd új filmjét. Így a rajongók ismét izgulhatnak: hátha összefutnak a Balaton partján Angievel, Braddel vagy akár a kis Shiloh-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.