gyereksztár szupermodell Noel Gallagher Oasis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak tizenegy éves az Oasis frontemberének, Noel Gallaghernek a kislánya, de már aktívan modellkedik.


Northfoto
Northfoto

Anais és édesapja, Noel Gallagher

Persze felmerül a kérdés, miért akarja egy szülő, hogy lánya alig tízévesen modellkedjen? Nos, a gyermek anyja Meg Matthews, a divatikon Kate Moss egyik kebelbarátnője, így nem is kérdés, miért hagyja az édesanya a kislányát a babázás helyett modellkedni. Talán azt akarja, hogy Anais legyen a következő botrányos életű, Kate Mosshoz hasonló szupermodell?

Tipp! Így még sosem láthattad házikedvencedet! Elképesztő fotók képgalériánkban!



Katalin hercegnő kedvence: a stílusos mokaszinhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110801-katalin-hercegno-kedvence-a-stilusos-mokaszin.htmlKatalin hercegnő bakizott?http://www.life.hu/legytrendi/20110801-katalin-hercegno-regi-ruhajat-vette-fel-zara-phillips-eskuvojere.htmlMáris üzletet csinálnak Amy halálából?http://www.life.hu/legytrendi/20110727-fred-perry-amy-winehouse-kollekcioja.htmlA fekete özvegy és Törpilla a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110729-a-fekete-ozvegy-es-torpilla-a-voros-szonyegen.htmlDuci vagy? Szegd meg az elavult divatszabályokat!http://www.life.hu/legytrendi/20110728-duci-vagy-szegd-meg-az-elavult-divatszabalyokat.htmlIllatos melltartók a kolumbiai divathétenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110728-illatos-melltartok-a-kolumbiai-divatheten.htmlA pasim szekrényéből öltözködtem - Így néztem ki!http://www.life.hu/legytrendi/20110728-a-pasim-szekrenyebol-oltozkodtem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.