Így alakítsd őszivé a nyári ruhatárad - a lehető legolcsóbban!

fashion week nyári ruhatár őszi ruhatár olcsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell elfelejteni a nyári ruháinkat ősszel sem. Ha hűvösebbre fordul az idő, a kulcsszó a réteges öltözködés.

Nappali kánikula után este villámgyors lehűlés, hirtelen nyakunkba szakadó esők, egyik pillanatban nyár, a másikban ősz. Nem csoda, ha szemezünk az őszi holmikkal, viszont a nyári ruhákat sem dugnánk még szívesen a gardrób mélyére. Ahogy most, nyár végén, úgy ősszel is a réteges öltözködés a kulcs. Három nyári darabot - egy szoknyát, egy farmeringet és egy sortot - vettünk alapnak, és jó néhány őszi ruhával és kiegészítővel alakítottuk a hűvösebb időjárásnak megfelelővé.

Tipp! Nézd meg a Sziget fesztivál legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!




A második egy szellős anyagból készült, leheletvékony farmering, amelyet nyáron sorttal, de maxi- vagy miniszoknyával is viselhettünk. A mereven a csuklóra szoruló ujjakat nem szívleljük, inkább lazán tekerd vagy hajtsd fel őket. Ha hűvös az idő, viselj a lenge blúz alatt atlétát is. Ősszel továbbra is tartja magát az ötvenes évek inspirálta midiszoknya, azaz a térdet takaró, lefelé bővülő, a derekat körülölelő fazon. Egy lenge őszi darabot választottunk mi is. A derekadat vastag derékövvel hangsúlyozhatod, a szandál-zokni kombináció - legalábbis ebben a formában - még mindig ultratrendi.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.