Született feleségek hasonlóság Teri Hatcher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teri Hatcher le sem tagadhatná nagylányát...


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Teri imádja a lányát, igyekszik minden szabadidejét vele tölteni, talán ezért sem talál magának évek óta senkit a Született feleségek Susanja. Teri és Emerson apja, Jon Tenney hat évvel a kislány születése után elváltak, azóta Teri is a szingli édesanyják táborát gyarapítja. Hírbe hozták már George Clooney-val is, de komoly kapcsolata az utóbbi években nem volt.

Tipp! Kivillanó bugyik és dulakodás az Aranypart buliján! Nézd meg képgalériánkat!



Hihetetlen hasonlóság - Klónozták a szupermodellt!http://www.life.hu/szepulj/20110607-cindy-crawford-es-kislanya-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlNem fürdik a bombázó sorozatsztárhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110818-nem-furdik-es-hajat-se-mos-turnein-a-gossip-girl.htmlVéletlenből lett trend? - A leghíresebb cicivillantások (18+)http://www.life.hu/szepulj/20110819-veletlenbol-lett-trend-a-leghiresebb-cicivillantasok-18.htmlA vörös a legtrendibb - így ápold a "lángoló" tincsekethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110819-a-voros-a-legtrendibb-igy-apold-a-langolo-tincseket.htmlÍme a legbizarrabb körömlakkok, melyeket a vér inspirálthttp://www.life.hu/szepulj/20110818-ime-a-legbizarabb-koromlakkok-melyeket-a-ver-inspiralt.htmlNők, akik soha nem változtattak a frizurájukonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110818-nok-akik-soha-nem-valtoztattak-a-frizurajukon.htmlHogyan legyek jó nő? - A füstös szem titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110817-hogyan-legyek-jo-no-a-fustos-szem-titka.htmlKivasalt sztárok, avagy Julia Roberts nem elég széphttp://www.life.hu/szepulj/20110816-kivasalt-sztarok-avagy-julia-roberts-nem-eleg-szep.htmlCsalt a magazin: változtattak Katalin hercegnő esküvői fotójánhttp://www.life.hu/szepulj/20110812-csalt-a-grazia-magazin-valtoztattak-katalin-hercegno-eskuvoi-fotojan.htmlSmink nélkül már nem is tűnik fiatalosnak Reese Whiterspoonhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110808-smink-nelkul-mar-nem-is-tunik-fiatalosnak-reese-whiterspoon.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.