Katalin hercegnő Kate Middleton bőrruha Queen Latifah
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő átöltöztetné Katalin hercegnőt. No nem Erzsébet vetemedne erre - Queen Latifah színésznő változtatna a népszerű hercegnő stílusán!

Mostanában még a sztárok is Kate Middleton gardróbjáról és sminkjéről beszélnek. Legutóbb Vivienne Westwood bírálta a hercegnő szemfestési szokásait, most pedig Queen Latifah, a Chicago, az Amerikai taxi és a Valentin nap című filmek sztárja nyilatkozott Vilmos herceg kedvesének stílusáról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő és Queen Latifah

"Talán ráadnék egy feszülős bőrnacit, egy jó kis motoros dzsekit, egy csinos, lapos talpú vagány csizmát, és ráültetném egy motorra - mennyire vadító lenne! Nagyon szeretném őt dögösnek látni!" - vallotta Queen a napokban egy magazinnak. A negyvenegy éves színésznő hamarosan piacra dobja első ruhakollekcióját, így valamicskét azért ő is konyít az öltözködéshez. Latifah azt is elárulta - bár ő egészen másképp gondolkodik a divatról -, hogy nagyon tetszik neki a huszonkilenc éves Kate stílusa. "Úgy gondolom, a hercegnőnek nagyszerű stílusérzéke van. Igazán csajosan öltözködik, remekül ki tudja választani a hozzá passzoló darabokat. Pippa stílusa azonban közelebb áll hozzám: ő tényleg azt vesz fel, amihez épp kedve van."

Nem Queen Latifah az egyetlen, aki nyilvánosan kifejezi tetszését Kate stílusát illetően: nemrég Anne Hathaway színésznő is arról áradozott, milyen csinos a hercegnő.

Csalt a magazin: változtattak Katalin hercegnő esküvői fotójánhttp://www.life.hu/szepulj/20110812-csalt-a-grazia-magazin-valtoztattak-katalin-hercegno-eskuvoi-fotojan.html3 fontos dolog, amit Katalin hercegnőtől tanultunkhttp://www.life.hu/szepulj/20110811-3-fontos-dolog-amit-katalin-hercegnotol-tanultunk.htmlKatalin hercegnő kedvence: a stílusos mokaszinhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110801-katalin-hercegno-kedvence-a-stilusos-mokaszin.htmlKatalin hercegnő bakizott?http://www.life.hu/legytrendi/20110801-katalin-hercegno-regi-ruhajat-vette-fel-zara-phillips-eskuvojere.htmlMásold le Katalin hercegnő sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110713-igy-sminkeli-magat-katalin-hercegno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.