3 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned őszre

fashion week alapdarab őszi divat 2011 ősz/tél ruhadarab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan itt az ideje elpakolni a nyári ruhákat és szandálokat, és felkészülni a hűvösebb időre. Az idei őszi trendfelhozatal igencsak szofisztikált, bárki könnyedén azonosulhat az új irányokkal. Találkozhatunk a tavalyi szezonban is hódító műszőrmével, illetve az örök klasszikus nadrágkosztüm is sokadik diadalmenetébe kezd. Nézzük, milyen darabokba érdemes invesztálnunk, ha trendkövetők szeretnénk lenni idén ősszel is.

Műszőrme minden mennyiségben




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Maszkulin nadrágkosztüm



Hideg ellen kötött pulcsi




kifutós kép: www.style.com
kifutós kép: www.style.com




Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!


A fehér póló 3 arcahttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-a-feher-polo-3-arca.htmlKülönleges cipőt szeretnél? Válaszd a magyar tervezőket!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110831-kulonleges-cipot-szeretnel-valaszd-a-magyar-tervezoket.htmlLakatos Márk átalakít: Vadító díva lett a visszafogott tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110830-lakatos-mark-atalakit-20.htmlÍgy alakítsd ki a saját stílusod!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-igy-alakitsd-ki-a-sajat-stilusod.htmlAz őszi szezon legszebb divatszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-az-oszi-szezon-legszebb-divatszinei.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.