A legizgalmasabb színek, amiket neked is ki kell próbálnod!

színek burgundi vörös neonszínek körömlakk metálkék smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked mi tartozik a napi sminkrutindodba? Gyanítjuk, hogy egy kis korrektor, némi szempillaspirál és egy leheletnyi pirosító. A sminkelés azonban nem hiába a nők fegyvere már évezredek óta.




Burgundi rúzs

Annyiszor írtak már a vörös rúzsokról, arról viszont kevés szó esett eddig, hogy az igen széles skáláról, melyik színt érdemes választani. Ezúttal a burgundira, mint egy izgalmas és kevésbé ismert színre esett a választásunk, hisz míg a lángvörös, illetve a bogyós gyömölcsök színeiben pompázó rúzsok hódítanak, addig a burgundit furcsa mód mellőzzük.

Kezdjük azzal, hogy kik viseljék! Mivel egy dús, barokkos színről beszéltünk, ezért a mediterrán típusú nőkön nem mutatat igazán jól, inkább csak elnehezíti a vonásokat. Ellenben a hófehér bőrhöz tökéletesen passzol, sőt igazán csak ehhez a bőrszínhez párosítva tud érvényesülni. A lebutított változatok helyett vásároljunk gazdag, tápláló fajtát a burgundi rúzsból, hisz a szín csak akkor képes életre kelni, ha kellően ápolt ajkakra visszük fel.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Metálkék pigment és szemhéjpúder

A metálkék folyton visszatér a sminkdivatba. Láthattuk már körömlakként, szemhélypúderként vagy épp szempillaspirálként hódítani. Gyakorlatilag az összes lehetséges módon viselhetjük, az összhatás mindig azonos lesz: vagányabb és izgalmasabb, mintha sima feketével dolgoznánk.

Jelen esetben a szemekre koncentrálunk, ami azért jó, mert nincs olyan szemszín, amihez ne passzolna a kék. Igen, kék szeműek is nyugodt szívvel használhatják, persze egész másként "él", mint mondjuk egy barna szempáron. Dolgozhatunk pigmenttel (bár ez feltételez némi előképzettséget), de a mi kedvencünk, a metálkék szemceruza. Húzhatsz vele lehetletnyi vonalat, vagy elsatírozhatod az egész szemhélyadon. A visszafogottabb hatás érdekében maradjunk a klasszikus szemhéjpúdernél, amit akár az ujjainkkal is felvihetünk egy vékony rétegben.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Neonszín lakkok

Tévesen gondoljuk, hogy a sárga, zöld és kék lakkokból ki kell nőnünk 14 éves korunkra. Az elmúlt szezonokban sorra tűntek fel a színesebbnél színesebb lakkok, melyeket ősszel sem kell mellőznünk. Sőt, a sárga, a narancs és a zöld minden árnyalata kiválóan passzol az őszi, földszínű szettekhez. Fontos azonban, hogy ezek a lakkok csak akkor maradnak "pop-up-osak", ha igazán rövidre vágott, lekerekítettre reszelt körmökön viseljük őket. Más szabály viszont nincs - ó vagy mégis?! Igen, bátornak kell lenni, akkor is, mikor már hullanak a levelek.


Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
"Modellként számomra az a legizgalmasabb része egy fotózásnak, amikor kisminkelnek. Odamegyek reggel, fáradtan karikásan. Leülök egy székbe, jóízűen csacsogunk, közben pedig serénykedik rajtam a sminkes. Egy csöpp krémet ide, egy gondolat kencét oda és hopp, az arcomról eltűntek a párna okozta gyűrődések! Ezt követi az alapozás, aminek a fontossága nekem is csak akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a saját szememmel láttam a különbséget. Nekem általában közép barna színem van, ezért világosabbra alapozva máris porcelán bőröm lesz, míg barnábbra festve olyan vagyok, mint aki épp most jött a nyaralásból. Két különböző típus, mégis egy arc. Nem volt még olyan eset, hogy a világosra sminkelt arcomat ne buja, vadító színű rúzsokkal koronázták volna meg, míg amikor barnásabb volt a bőröm, a szemem kapott erős szemfestést. Így tehát nagy kedvet kaptam a rúzshoz és a metálos kékes pigmenthez is, mert számomra mind a kettő jó választás. Ez a lényeg egyébként: felmérni milyen is a típusunk, mi áll jól nekünk és azon a vonalon elindulni, bátran előre!"




Új test, új élet! - Pályázati felhíváshttp://www.life.hu/szepulj/20110905-uj-test-uj-elet-palyazati-felhivas.htmlKönnyen elkészíthető őszi frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110906-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizurak.htmlKígyóvér, cicakaki, lézer - Így szőrteleníts!http://www.life.hu/szepulj/20110905-kigyover-cicakaki-lezer-szortelenitesi-modszerek-az-okortol-maig.htmlMadonna arca teljesen eltorzulthttp://www.life.hu/szepulj/20110902-madonna-arca-teljesen-eltorzult.htmlKate Mosst a húga taszítja le a trónról?http://www.life.hu/szepulj/20110823-ime-kate-moss-huga-lottie-moss.htmlHogyan legyek jó nő? - Így lesz tökéletes a szemöldököd!http://www.life.hu/szepulj/20110901-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-tokeletes-a-szemoldokod.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.