Johnny English újratöltve Gillian Anderson X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gillian Anderson az utóbbi években egészen eltűnt a reflektorfényből, nemrég azonban platinaszőkén jelent meg új filmje, a Johnny English Újratöltve premierjén.

Az X-akták vörös Dana Scully ügynőkére alig lehet ráismerni. A színésznő kilenc évig játszotta a televíziós sorozatban a földönkívüli-szakértő ügynököt, majd a mozivásznon is megjelent a vörös hajú Scully bőrébe bújva. Most Rowan Atkinson mellett sötétbarna hajjal játszik a Johnny English újratöltve című moziban, a film premierjére azonban már szőkén érkezett a színésznő. A választás nagyon szokatlan Gillian részéről, de sajnos egyáltalán nem előnyös - ez a világos hajszín éveket őregít a negyvenhárom éves színésznőn.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Túl szexi! - Betiltották a szupermodell új reklámjáthttp://www.life.hu/szepulj/20111003-tul-szexi-betiltottak-a-szupermodell-gisele-bundchen-uj-reklamjat.htmlFergie-t benyelte egy útszéli pillangó - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20110929-fergiet-benyelte-egy-utszeli-pillango-heti-beautymustra.htmlFelülmúlták Lady Gagát?http://www.life.hu/szepulj/20110829-nicki-minaj-durvabban-oltozott-fel-mint-lady-gaga.htmlPippa Middleton is hibázik néhahttp://www.life.hu/szepulj/20110926-pippa-middleton-nem-volt-csinos-a-londoni-divatheteken.htmlHogyan legyek jő nő? - Így készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.htmlSzellemnek sminkelte magát a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20110928-szellemnek-sminkelte-magat-a-sztarcsemete-hayley-hasselhoff.htmlCímlaplány lesz Katalin hercegnő?http://www.life.hu/szepulj/20110926-katalin-hercegno-lesz-a-vogue-magazin-cimlaplanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.