fashion week hűvös idő őszi kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy az időjárás is tudomásul vette az évszakváltozást, ideje körbenézni az őszi kabátok között. Az idei trendek szinte összegyűjthetetlenek, annyi különböző anyag, szín és sziluett kínálja magát. Mi mégis megpróbáltuk a lehetetlent, és körvonalaztuk az idei őszi kabátdivatot.







Nézz meg még több őszi kabátot képgalériánkban! Katt ide!

Második bőr

A derékig érő, motoros bőrdzseki még mindig tartja magát, amit egy csöppet sem bánunk, hiszen szintén jól kihasználható darabról van szó, amelyet ugyanúgy viselhetünk szoknyával, mint csőfarmerrel. Idén a srégen, cipzárral vagy gombolással záródó darabok a legvagányabbak, de nem kell temetni a többi fazont se.


Nézz meg még több őszi kabátot képgalériánkban! Katt ide!

Pelerin

A pelerintől sokan idegenkednek, mert elsőre nem tűnik túl praktikus darabnak. Kihasználhatósága viszont nagyon széles. Viselhetjük lazán csak egy pulcsival vagy hosszú ujjú pólóval, farmerrel és bakanccsal. Urbánus viseletként párosítsuk szemrebbenés nélkül bőrhatású vagy bőrből készült darabokkal. Leírhatatlanul klasszikus-nőies változatban most reneszánszát élő garbóval, a boka fölött végződő nadrággal és mokaszinnal is felvehetjük.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!










Nézz meg még több őszi kabátot képgalériánkban! Katt ide!

Nem csak bringázáshoz

Színes, vidám, sportos dzsekiket nemcsak bringázáshoz vagy kiránduláshoz viselhetünk. Merész húzás, de a színes, sportos dzsekik egyszínű blúzzal és farmerral vagy pamut maxiruhával is viselhetők.


Nézz meg még több őszi kabátot képgalériánkban! Katt ide!

Klasszikus trencskót

Az egyik legnépszerűbb őszi kabátfazonra idén is lehet számítani. A klasszikus, fakóbézs változat mellett idén a népszerű világosszürke, teveszőrszín, mustársága, rozsdabarna vagy kék színben is imádhatjuk.


Nézz meg még több őszi kabátot képgalériánkban! Katt ide!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!


Most a magyar tervezők diktálják az őszi divatothttp://www.life.hu/legytrendi/20111005-magyar-tervezok-osziteli-kollekcioi.html10 bizarr trend a 2012-es tavaszi kifutókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111004-10-bizarr-trend-a-2012es-tavaszi-kifutokrol.htmlEz igen! Pippa végre megmutatta...http://www.life.hu/legytrendi/20111004-melyen-dekoltalt-ruhaban-bulizott-pippa-middleton.htmlNormális? Alig egy héttel szülés után máris visszatért a kifutóra a szupermodell!http://www.life.hu/legytrendi/20110830-alig-egy-hettel-a-szulese-utan-maris-visszatert-a-kifutora.htmlMegbilincselték Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/legytrendi/20110920-bilincsre-hajazo-taskat-viselt-angelina-jolie.htmlMelyik sztárra hasonlít a testalkatod?http://www.life.hu/legytrendi/20110929-melyik-sztarra-hasonlit-a-testalkatod.htmlAmit el lehet rontani, azt el is rontják - Így öltöznek a hazai híradósokhttp://www.life.hu/legytrendi/20110928-amit-el-lehet-rontani-azt-el-is-rontjak-igy.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.