Katalin hercegnő Kate Middleton stílus Kendra Wilkinson stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem találnád ki, mi a közös Katalin hercegnőben és a nyuszilány Kendra Wilkinsonban.

Természetesen nem az, hogy Katalin is levetkőzik, és az is nevetségesen hangzana, ha azt írnánk, hogy a két sztár ugyanazzal a pasival járt, vagy ugyanott szerezték a diplomájukat. A két hírességben az a közös, hogy mindkettőjük öltözködését Nikki Pennie stílustanácsadó koordinálja. Na ezt se hittük volna, tekintve, hogy a két nő stílusa és ruházata a legkisebb mértékben sem hasonlít egymásra.

AFP
AFP


Katalin az utóbbi hónapokban felküzdötte magát a képzeletbeli stílusranglistán, így ma már nemcsak Cambridge, de a divat hercegnője is lett, hiszen minden alkalommal kifogástalan és alkalomhoz tökéletesen illő, csinos, de cseppet sem kihívó ruhákat választ. Az ő szöges ellentéte Hugh Hefner egykori szőke szilikonbabája, akinek a ruhatárát leginkább a pink, plüss, szőrös és csillogó ruhadarabok alkotják. Nikki Pennie stylist azonban mindkét hölgyet meggyőzte - valószínűleg azért, mert nem akart mást faragni egyik hírességből sem, mint amik valójában. Nikki egyébként azóta sem lett felkapottabb, mióta Katalint öltözteti - kliensei között többnyire B-, C-listás sztárok foglalnak helyet. A két hölgyön kívül ő öltözteti még Cat Deeley-t, Amy Poehlert és Shenae Grimes színésznőt is - de az ő nevük nem mond sokat a hazai tévénézőknek. Az A-listás sztárokat még mindig Rachel Zoe stylist segíti, de ha Nikki így folytatja, hamarosan ő lehet a legnépszerűbb stílustanácsadó.

Hogyan legyek jó nő? - Puha, ápoló őszi kézmaszkhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20111006-hogyan-legyek-jo-no-puha-apolo-oszi-kezmaszk.htmlUnod a göndör tincseidet? Formázd, mint egy sztár!http://www.life.hu/szepulj/haj/20111005-unod-a-gondor-tincseidet-formazd-mint-egy-sztar.htmlFelismerhetetlen a népszerű sorozat sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20111003-gillian-anderson-teljesen-megvaltozott-ra-sem-lehet-ismerni.htmlSzámold ki, mennyire vagy szép!http://www.life.hu/szepulj/20111003-szamold-ki-mennyire-vagy-szep.htmlTúl szexi! - Betiltották a szupermodell új reklámjáthttp://www.life.hu/szepulj/20111003-tul-szexi-betiltottak-a-szupermodell-gisele-bundchen-uj-reklamjat.htmlFergie-t benyelte egy útszéli pillangó - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20110929-fergiet-benyelte-egy-utszeli-pillango-heti-beautymustra.htmlFelülmúlták Lady Gagát?http://www.life.hu/szepulj/20110829-nicki-minaj-durvabban-oltozott-fel-mint-lady-gaga.htmlPippa Middleton is hibázik néhahttp://www.life.hu/szepulj/20110926-pippa-middleton-nem-volt-csinos-a-londoni-divatheteken.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.